Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

9 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ούτε αυθόρμητος/η, ούτε μέσα στον ενθουσιασμό είσαι σήμερα, καθώς η ατμόσφαιρα μάλλον σε ωθεί στο να είσαι πολύ προσεκτικός/η και συγκρατημένος/η. Αυτό που ίσως σε απασχολήσει ιδιαίτερα είναι κάποιες ανασφάλειες και θα σκεφτείς πολύ σοβαρά το τι θα κάνεις με ένα άτομο που σου αρέσει πολύ ώστε να καταφέρεις να το κερδίσεις.
Σε σχέση: Δεν έχεις σκοπό να χαλάσεις το Σάββατο σου με δουλειές του σπιτιού, οπότε θα κάνετε τα απαραίτητα με το σύντροφό σου κι από κι και πέρα η μέρα θα είναι όλη δική σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι θα κάνεις και ιδιαίτερα στο τι θα πεις και πόσα θα αποκαλύψεις για ένα άτομο που σου αρέσει σε ένα συγγενή ή γνωστό σου γιατί δε θέλεις να δώσεις δικαιώματα ή να παρεξηγηθείς. Άλλωστε, υπάρχει η πιθανότητα το ειδύλλιο να είναι ακόμα «υπό κατασκευή», οπότε δε χρειάζεται να βιαστείς.
Σε σχέση: Γενικά είσαι πολύ συνετός/η με τα οικονομικά σου, σήμερα όμως θα είσαι λίγο παραπάνω γιατί σε έχει πιάσει ένα άγχος αλλά δε θέλεις να το πεις στο ταίρι σου και γι' αυτό θα αρνηθείς να βγείτε, βρίσκοντας μια καλή δικαιολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε ευνοεί αρκετά στα ερωτικά σου και καλό θα ήταν να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου, ακόμα κι αν δεν είσαι στα πάνω σου. Πάντως ανέμελος/η και ενθουσιώδης δε θα είσαι και το μυαλό σου θα είναι απασχολημένος συνεχώς είτε σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σου αρέσει και προσπαθείς να το χειριστείς με τον τρόπο σου ή γιατί δε θέλεις να παρασυρθείς και να εκτεθείς.
Σε σχέση: Για να μπορέσετε να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις και ταυτόχρονα να περνάτε καλά με το σύντροφό σου θα πρέπει να κάνετε ένα πρόχειρο υπολογισμό για να μη βρεθείτε από τη μέση του μήνα με ελάχιστα χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλά και με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου καλείσαι να αλλάξεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής η οποία δε σε ικανοποιεί όπως είναι. Πρέπει όμως να κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις ώστε και να βρεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει αλλά και να το κρατήσεις που αυτό είναι το δυσκολότερο. Έχεις τύχη όμως και με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις, αρκεί να ισορροπήσεις λογική και συναίσθημα.
Σε σχέση: Μέχρι πρότινος άφηνες τα πράγματα στη σχέση σου να πάρουν το δρόμο τους κι είχες ρίξει το βάρος σε άλλα τρέχοντα θέματα αλλά αυτές τις μέρες θα αναγκαστείς να τη βάλεις πρώτη στη λίστα σου και μάλιστα να πάρεις και πρωτοβουλίες ώστε να γίνει και πιο ποιοτική.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους και αρκετή προσωπική προσπάθεια, ιδιαίτερα τα ερωτικά κι αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο νου σου και να μη βιάζεσαι. Να έχεις υπομονή και να περιμένεις να δεις πως εξελίσσεται η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο και μετά να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις ώστε να περάσετε στο επόμενο στάδιο.
Σε σχέση: Μπορεί να θέλεις να βελτιώσεις τη θέση σου στην εργασία σου και να προτίθεσαι να κάνεις διάφορα αλλά σκέψου την επιβάρυνση που θα έχεις και στη σχέση σου και τον ελεύθερο χρόνο σου. Ίσως ο σύντροφός σου να μη συμφωνεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η έξοδος με κάποιους φίλους και η συζήτηση μαζί τους θα σε ωφελήσει πολύ γιατί θα σου ξεμπερδέψει το κουβάρι μιας ερωτικής σου υπόθεσης και θα δεις τα πράγματα τελείως ρεαλιστικά, κάτι που επιμελώς απέφευγες το τελευταίο διάστημα ή ήξερες τι έπρεπε να κάνεις αλλά τα συναισθήματά σου σε ξαναγυρνούσαν στο ίδιο σημείο.
Σε σχέση: Πηγαίνετε κάπου έξω με το ταίρι σου, ίσως για φαγητό να ξεκουραστείτε και να αλλάξετε παραστάσεις αλλά μην αρχίσετε να λέτε τα της δουλειάς σαββατιάτικα. Αυτά αφήστε τα για κάποια άλλη μέρα.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/73835-erotiko-oroskopio-9-5#ixzz3ZdV2s59o


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας