Η νίκη στην Δράμα δεν ήταν αρκετή για την ΑΕΚ…

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Δράμα στις νίκες (77-66 τον ΚΑΟΔ) μετά τις δύο σερί ήττες από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και στο Ρέθυμνο από την κρητική ομάδα, αλλά η σημερινή νίκη δεν στάθηκε ικανή να του δώσει μια θέση στην πρώτη τετράδα.
Μετά την νίκη του Άρη στο Ρέθυμνο, η Ένωση έμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση των πλέι οφ τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης με μειονέκτημα έδρας.
Ο ΚΑΟΔ με την σημερινή ήττα και την εντός έδρας νίκη του Κοροίβου επί του Κολοσσού έμεινε εκτός πλέι οφ. 
Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή έως το τέλος και έβαλε τις βάσεις της νίκης της στο πρώτο ημίχρονο (43-26). Καθοριστικά στοιχεία για την νίκη της Ένωσης, ήταν η καλή άμυνα της, η ευστοχία από τις βολές σε σχέση με την αστοχία των γηπεδούχων (26/29 η ΑΕΚ και 15/26 ο ΚΑΟΔ) και έξω από τα 6,75 μέτρα (7/17 τρίποντα η Ένωση, 5/31 οι γηπεδούχοι).
Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Μίλαν Μιλόσεβιτς, Ζήσης Σαρικόπουλος, Μαλίκ Χέρστον και Ντούσαν Σάκοτα.
ΚΑΟΔ (Μέξας): Τρότερ 10, Χάρις 4, Γεωργάκης 2, Άτκινς 2, Όντομ 12, Σπυριδονάκης 2, Μίτσελ 4, Ζάρας 15, Λόε 5, Χρυσικόπουλος 4, Τσαλδάρης 3, Παπαμακάριος 3.
 
ΑΕΚ (Σάκοτα): Γουιλμπέκιν 5, Παπαντωνίου 1, Ντελινινκάιτις 7, Σάκοτα 10, Χέρστον 11, Σαρικόπουλος 12, Αθηναίου 9, Μιλόσεβιτς 14, Ίνγκλις 8.
Σε λίγο περισσότερα

Σχετικά άρθρα