Τι λέει ανηψιός του Γεράσιμου Γιακουμάτου για την σχέση τους;

10 Μαΐου 2015

Ο Χάρης Γιακουμάτος σε συνέντευξή του μίλησε για τον θείο του, Γεράσιμο και τη σχέση που έχουν.

Το γεγονός ότι αρχικά σε κάθε αναφορά του ονόματος αού τονιζόταν και η συγγένεια σου με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο σε έκανε να φοβηθείς περισσότερο τη δημοσιότητα, εξαιτίας του ότι ο θείος σου υπήρξε υπουργός, οπότε υπάρχει ένα άλλο status στην τοποθέτηση των πραγμάτων.

«Σίγουρα και γι' αυτό είμαι χαμηλών τόνων ως άνθρωπος. Δεν νομίζω να με έχει δει κανείς σε τίποτα έξαλλα πάρτι. Με τον τρόπο ζωής μου, την προσωπικότητα μου, προσπαθώ να είμαι σωστός και να κυριαρχεί η σύνεση στις πράξεις και τις επιλογές μου».


Τι σου έμαθε ο θείος σου;
«Με δίδαξε πολλά πράγματα. Ξεκίνησε από το μηδέν και έγινε υπουργός χωρίς να έχει πίσω του κανένα πολιτικό τζάκι. Η προσπάθεια του με έμαθε πως πρέπει να παλεύω για τη ζωή και τα "θέλω" μου προκειμένου να εξελιχθώ».


Θεωρείς ότι το επίθετο σου σε βοήθησε;
«Όχι, γιατί εγώ δεν έχω σχέση με την πολιτική, κινούμαι οε πολύ διαφορετικό χώρο. Με ευχαριστεί να ξέρω πως ό,τι πέτυχα είναι καθαρά δικό μου επίτευγμα».


Το ότι όμως λόγω αυτής ακριβώς της συγγένειας για κάποιους έχεις μεγαλύτερη εμπορική αξία δεν πιστεύεις ότι έπαιξε ένα ρόλο στο πώς σε αντιμετώπιζαν;
«Η μεγάλη μου επιτυχία είναι στο χώρο της διαφήμισης. Έχω κάνει περισσότερα από εκατό διαφημιστικά τα τελευταία 13 χρόνια. Για εμένα είναι προσωπικό ρεκόρ. Στο χώρο της διαφήμισης, όπως είναι γνωστό άλλωστε, δεν υπάρχει μέλλον, αλλά μεγάλες εταιρείες οι οποίες επιλέγουν τα πρόσωπα που τους κάνουν για να συνεργαστούν. Εκεί επομένως δεν νομίζω ότι μέτρησε το όνομα».

Πηγή: ΕΓΩ


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....