Οι λεπτομέρειες για Μάρτιν

10 Μαΐου 2015

Ο Ντι Τζέι Κούπερ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές. Οι πράσινοι κινούνται εντατικά για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Κένιον Μάρτιν.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση του. Από την άλλη μεριά φαίνεται πως οι πρωταθλητές έχουν κλείσει τον Κένιον Μάρτιν και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός βάζει τις τελευταίες του πινελιές στο ρόστερ ενόψει της έναρξης των play off και ειδικότερα μέτα το θέμα που έχει προκύψει με τον Τζέιμς Γκιστ. Η απώλεια του Αμερικανού είναι μεγάλη και στον Παναθηναϊκό βγήκαν στην αγορά για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ΝΒΑer Κένιον Μάρτιν με τον οποίο φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κώστα Καϊμακόγλου φαίνεται ότι ναυαγεί. Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση για την απόκτηση του αλλά τα πράγματα φαίνεται πως δεν είχαν θετική εξέλιξη. Εκείνο το οποίο διαρρέει από το πράσινο στρατόπεδο είναι ο Εξάστερος το παλεύει ωστόσο φαντάζει μάλλον απίθανο ο Καϊμακόγλου να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +101813+25654 - adTechUnit 9
Τα παράπονα σε μια σχέση:
Δώστε λίγο χρόνο στη φίλη σας αρχικά να...
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...