Κωδικός Νέα Σμύρνη

Τον τρίτο βαθμό στα πλέι οφ της φετινής περιόδου, διεκδικεί ο ΠΑΟΚ. Ήδη έχει δύο βαθμούς όσους και ο Παναθηναϊκός και περιμένει τα αποτελέσματα της σημερινής τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος για να διαπιστώσει αν θα πάρει τον τρίτο βαθμό.

Για τον ΠΑΟΚ, προέχει η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Παρά τις απουσίες βασικών παικτών, όπως ο Νομπόα, ο Μάκ, ο Ρικάρντο Κόστα, ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης, ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να πετύχει. Παρά τις απουσίες της τελευταίας στιγμής, όπως των Γκολάσα και Κωνσταντινίδη, ο Δικέφαλος καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πέρυσι, όταν ο ΠΑΟΚ χάνοντας την τελευταία αγωνιστική με 3-2 από τον Λεβαδειακό έχασε και έναν επιπλέον βαθμό για τα πλέι οφ που θα έπαιρνε με νίκη (θα είχε +3 και όχι +2) είχε πει ότι ένας βαθμός δεν παίζει τόσο μεγάλη σημασία στους αγώνες κατάταξης. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος αφού αδικήθηκε κατάφωρα με την αφαίρεση των τριών βαθμών τελικά έχασε τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για μόλις έναν πόντο. Έτσι φέτος ο ΓΧ ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, αφού έπαθε, έμαθε. Και επιμένει για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη που μπορεί να φέρει έναν επιπλέον βαθμό στα πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα