Χατζόπουλος: «Η συλλογική δουλειά έφερε τον τίτλο»

H καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ΑΕΚ αποτυπώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ από την Κ17 και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. “Παίξαμε σ ‘ ένα πιο δύσκολο όμιλο σε σχέση με πέρσι. Όλες οι ομάδες κατέβηκαν με “97άρηδες” και “98άρηδες’ (σ.σ. γεννηθέντες το 1997 και 1998). Εμείς είχαμε μόνο τρεις “98άρηδες”, όλα τα άλλα παιδιά είναι γεννημένα το ’99” δήλωσε στη “L.S.” ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Χατζόπουλος που έχει σημαντική πείρα με την πολύχρονη δουλειά την οποία κάνει με τους μικρούς της ΑΕΚ.
Πέρσι η Κ17 κατέκτησε αήττητη τον τίτλο με 22 νίκες και 2 ισοπαλίες. Φέτος έκανε 21-4-1 με συντελεστή τερμάτων 73-13. Και πολυβόλα, τον Αλέξανδρο Λημνιό (13 γκολ) και τον Χάρη Μούλτσια (12 γκολ), αμφότεροι γεννημένοι το 1999. Σταρ της ομάδας πάντως (αν μπορεί να θεωρηθεί κάποιος έτσι) και πιο ποιοτικός πιτσιρικάς είναι ο επιτελικός χαφ Νίκος Σπηλιώτης. Γεννημένος το 1998, διακρίνεται για τον πολύ υψηλό δείκτη τεχνικής κατάρτισης (και όχι μόνο), έκανε τα περισσότερα ματς απ’ όλους και του χρόνου θα προωθηθεί στην Κ20 και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Μόνιμος στην Εθνική Παίδων είναι ο 16χρονος δεξιός μπακ Κώστας Τάμπας. 
“Προσωπικά δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον διότι μέσα από συλλογική δουλειά ήρθε ο τίτλος. Από τους παίκτες μέχρι τους γιατρούς και τους φροντιστές, όλοι αφανείς ήρωες. Γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες, όλοι δείχνουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους, ο κ. Μπάγεβιτς για παράδειγμα έχει δει πολλά παιχνίδια. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα αυτό είναι δεδομένο. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μέχρι τα μέσα Ιουνίου, θα δοκιμάσουμε και μερικά νέα παιδιά…” υπογραμμίζει ο Άγγελος Χατζόπουλος που στα περισσότερα παιχνίδια εφάρμοσε το 4-3-3, και σε κάποια το 4-2-3-1 της πρώτης ομάδας.

Σχετικά άρθρα