Κούγιας: «Ζυγισθήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε λιποβαρείς»

Στην αντεπίθεση πέρασε τη Δευτέρα (11/05) ο Αλέξης Κούγιας και με δήλωσή του απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (10/05) η Ερασιτεχνική. Προανήγγειλε μηνύσεις, παρουσίασε τι χρήματα έχει δαπανήσει ως τώρα και έστειλε μήνυμα ότι… «το σκοτάδι θα είναι πολύ βαθύ και μεγάλης διάρκειας».
Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:
«1. Η δήλωση αυτή απευθύνεται προς όλους όσους αναφέρουν το ονοματεπώνυμο μου και με διάφορα ψεύδη με συκοφαντούν και αποκρύπτουν την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη στη Π.Α.Ε. Πατραϊκός ( Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005) και δεν θα αγωνισθεί πάλι στην Πάτρα.
Σας δηλώνω ότι για κάθε λέξη εξυβριστική και για κάθε φράση συκοφαντική θα μηνύεστε και θα ενάγεστε και τα δικαστήρια θα γίνουν στην Αθήνα γιατί όλα όσα λέτε ή γράφετε αναρτώνται στο διαδίκτυο.
2. Η αλήθεια είναι μία και μοναδική: Ιανουάριο του 2009 αγόρασα με 1.000.000,00€ το όνομα της Παναχαϊκής και ανέλαβα χρέη του Πατραϊκού και της Παναχαϊκής από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες Μουτζουρούλια και Μακρή συνολικά 3.300.000,00€ από τα οποία μέχρι σήμερα σε 6,5 χρόνια έχω εξοφλήσει 2.800.000,00€.
3. Η ομάδα η οποία αγόρασα ήταν 4 χρόνια στην Γ’ Εθνική εξαθλιωμένη, καταχρεωμένη και κατάξεφτιλισμένη αφού την προηγούμενη χρονιά είχε δεχθεί να της πληρώσει τα έξοδα μεταβιβάσεως στην Ρόδο, ο πρόεδρος της Ρόδου και να καθίσει να χάσει.
4. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ. Από τότε πήρα το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική κόντρα στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου και τα τελευταία 3 χρόνια όπως αποδεικνύεται η ομάδα δεν είναι στην Super League λόγω της εγκληματικής οργάνωσης όπως έχει αποφασίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη, ο Εισαγγελέας κ. Κορέας και ο ανακριτής κ. Ανδρεάδης.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 7.000.000,00€ τα οποία χάσαμε από τις παράνομες ενέργειες της εγκληματικής οργάνωσης.
5. Αυτό το χρονικό διάστημα στην Πάτρα αγωνίσθηκαν και εξοφλήθηκαν οι εξής διεθνείς Έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές:
MACOR, MALARZ, MACOR, MILOSESKI, OLISE, BRESCA, RADAS, ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ, TOMAZIC, ROMANCZUK, VUNK, BERTIN, DIOGO, DA COSTA, BALOU, JUNIOR MPIA, ROBALO FURTADO, POL HURTADO, ΚΙΑΣΣΟΣ, ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΠΑΠΟΥΛΗΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ, ΧΛΩΡΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΣ, ΝΤΙΝΑΣ και πολλοί άλλοι.
Αυτό το χρονικό διάστημα λόγω του αγώνος για κάθαρση του ποδοσφαίρου πλήρωσα πρόστιμα μέχρι σήμερα 650000,00€.
6. Ανακατασκεύασα το γήπεδο της Αγυιάς και δαπάνησα 400.000,00€, πλήρωσα στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή για χρήση του γηπέδου που εγώ ανακατασκεύασα 300.000,00€.
7. Πλήρωσα στα Ολυμπιακά Ακίνητα και στο Δήμο Πατρέων για την χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου 220.000,00€.
8. Κατασκευάζω προπονητικό κέντρο στην Εγλυκάδα και έχω χαλάσει έως τώρα 120.000,00€.
Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα είναι πρωταγωνίστρια. Αυτά για να έχετε να τα διαβάζετε και να τα θυμάστε στα δύσκολα χρόνια που έρχονται στο ποδόσφαιρο της Αχαΐας και να κάνετε την αυτοκριτική σας Δήμος Πατρέων, Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Δημοσιογράφοι και οργανωμένοι οπαδοί.
Δυστυχώς ζυγισθήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε λιποβαρείς. Δυστυχώς μετρήσατε λάθος τις δυνάμεις σας και το ειδικό σας βάρος απέναντί μου και απέναντι στο ηθικό και στο δίκιο. Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα δεν είμαι ούτε Λουκόπουλος, ούτε Μακρής, ούτε Μουτζουρούλιας που είχαν το μαγαζί γωνιακό (αλήθεια πόσο γελάνε στην Ελλάδα με αυτό που είπατε;).
Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς τους υγιείς, τους λίγους που στήριξαν την προσπάθειά μου και την παθολογική μου αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και να ζητήσω συγνώμη εάν αδίκησα κανέναν αλλά αυτή η επταετία μου στην Πάτρα ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου.
Όσο για αυτόν που συντάσσει τις ανακοινώσεις της Ερασιτεχνικής να μην ανησυχεί οι ισολογισμοί είναι όλοι δημοσιευμένοι.Το σκοτάδι θα είναι πολύ βαθύ και μεγάλης διάρκειας».

Σχετικά άρθρα