Γκουαρδιόλα: «Και του χρόνου στη Μπάγερν»

Για τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα έγινε η συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου μίλησε και για το μέλλον του, μετά και τις τελευταίες αποτυχίες των Βαυαρών! Ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε μάλιστα πως θα παραμείνει στον πάγκο της πρωταθλήτριας Γερμανίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για τον αγώνα με τους «μπλαουγκράνα» παραδέχτηκε πως το έργο της Μπάγερν είναι δύσκολο. Ανέφερε πως η ομάδα του θα παίξει το παιχνίδι της και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει…

«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Θα μείνω εδώ και την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι όλο», τόνισε ο Γκουαρδιόλα και συνέχισε σχολιάζοντας το δύσκολο έργο των Βαυαρών να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 του πρώτου αγώνα: «Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα στα πρώτα 15-20 λεπτά. Πρώτα πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Έχουν πλεονέκτημα μετά το 3-0, αλλά είναι απλά ένα παιχνίδι. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα επικεντρωθούμε στο να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Σε ότι αφορά στον μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα να πούμε ότι στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και της ομάδας υπάρχει γκρίνια, ενώ κανείς δεν έχει… ξεχάσει και το όσα έγιναν με τον γιατρό της ομάδας.
Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Ισπανός τεχνικός έχει έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από το προσεχές καλοκαίρι, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο 44άχρονος προπονητής-προς το παρόν-αρνήθηκε αυτές τις φήμες, αποκαλύπτοντας πως θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Περιμένουμε να δούμε εάν θα… δικαιωθεί!

Σχετικά άρθρα