Ευχάριστα νέα για Κάτσε, οίδημα Κλάους – Βίτορ

Η αγωνία που είχαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης, για την κατάσταση συγκεκριμένων παικτών οι οποίοι παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις, μειώθηκε μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν. Και με δεδομένο πως τα πλέι οφ θα αρχίσουν την Τετάρτη 20 Μαΐου, υπάρχει αισιοδοξία πως βασικοί παίκτες του ΠΑΟΚ θα τεθούν στην διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη και της ομάδας γενικότερα.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον Κάτσε που είχε ενοχλήσεις στην γάμπα. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Ο Κάτσε δεν έχει θλάση. Επίσης δεν έχουν θλάση βαριάς μορφής και οι Κλάους – Βίτορ, αλλά ένα οίδημα.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι Αθανασιάδης, Βίτορ έχουν οίδημα στην περιοχή των προσαγωγών (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα). Μάλιστα οι δύο παίκτες ξεκίνησαν ήδη θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Η απουσία τους από τις προπονήσεις θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού τους. Το μεσημέρι της Τρίτης Επίσης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με τον Πανιώνιο με πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο. Ακόμη ο Ρατς αισθάνθηκε λίγο βαρύ τον δεξί του τετρακέφαλο κι έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο, ενώ κι ο Τζιόλης ακολούθησε το δικό του συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σχετικά άρθρα