To «ερυθρόλευκο»… πειρατικό! (photos)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store πραγματοποίησαν την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς «Madrid 2015» η οποία θα συνοδεύσει την ομάδα στο Final 4 της Μαδρίτης. Το ρόλο των… μοντέλων είχαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Οθέλο Χάντερ οι οποίοι και υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα στους φίλους του Ολυμπιακού που έσπευσαν στο κατάστημα για να τους δουν από κοντά.
Ιωάννης Παπαπέτρου: «Το μέλημα του κόσμου και αυτό που ζητάει είναι να φέρουμε πίσω την κούπα. Δεν πηγαίνουμε εκεί απλά για τη συμμετοχή, πηγαίνουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να φέρουμε τον τίτλο στην Ελλάδα. Νομίζω πως η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει βρει ρυθμό, τον τελευταίο καιρό παίζει καλό μπάσκετ, έχει κάνει μεγάλες νίκες, προκριθήκαμε με μειονέκτημα έδρας, νομίζω βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, πρέπει να συνεχίσουμε και αυτή την εβδομάδα έτσι για να είμαστε πανέτοιμοι. Νομίζω είναι εξαιρετικά τα προϊόντα όλα και ειδικά αυτά που αφορούν το Final Four, μακάρι ο κόσμος να περάσει μια βόλτα από το Official Olympiacos BC Store για να δει και να ψωνίσει αυτά τα προϊόντα. Εμένα μου αρέσει αυτό που φοράω (σ.σ. το we are back) θεωρώ πως είναι εμφατικό και έχει και μήνυμα για τους αντιπάλους μας».
Οθέλο Χάντερ: «Ήταν ωραίο το event. Είναι όμορφο ο κόσμος να έρχεται και να σου δίνει κουράγιο, να σου λέει πως είναι δίπλα σου και σε πιστεύει. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο Official Olympiacos BC Store και ειλικρινά είναι πολύ όμορφο μαγαζί. Το t-shirt που φοράω (σ.σ. το κόκκινο με το λογότυπο Madrid 2015) είναι από τα αγαπημένα μου. Και μου αρέσει πολύ και αυτό που γράφει “we are back”».

Σχετικά άρθρα