Συνεργασία με Γκονζάλες και διευκόλυνση

Μπορεί ο Εκι Γκονζάλες να είχε φύγει από την Ελλάδα με ανάμικτα συναισθήματα λόγω του άκομψου τρόπου που τον τελείωσε ο Παναθηναϊκός το 2008, ωστόσο φαίνεται ότι η σχέση των δύο πλευρών ξαναθερμάνθηκε.

Η κίνηση των Πρασίνων να τον καλέσουν στην Ελλάδα και να τον τιμήσουν για την προσφορά του στον σύλλογο, ο ανθρώπινος τρόπος που τον προσέγγισε η διοίκηση της ΠΑΕ και ο πρώην συμπαίκτης του Τάκης Φύσσας και γενικώς η επιστροφή του στην Αθήνα και το γεγονός ότι βρέθηκε έστω και για λίγες ώρες σε ένα περιβάλλον όπου αγάπησε και αγαπήθηκε, μαλάκωσαν τον παλαίμαχο αργεντινό άσο, ο οποίος προ εβδομάδων δικαιώθηκε από την FIFA που αναγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να του καταβάλει 1,2 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για την αναίτια διακοπή του συμβολαίου του το 2008.

Άλλωστε ο Γκονζάλες γνωρίζει ότι η παρούσα διοίκηση δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για όσα συνέβησαν το 2008 καθώς κληρονόμησε τις «αμαρτίες» περασμένων ετών. Γι’ αυτό και στις συζητήσεις που έγιναν για τη συγκεκριμένη οφειλή φάνηκε ιδιαίτερα διαλλακτικός ως προς τη διευκόλυνση που θα κάνει στην ΠΑΕ.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, δεδομένου πως οι Πράσινοι ξανακάνουν άνοιγμα στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, «ψήνεται» συνεργασία των δύο πλευρών καθώς ο Γκονζάλες πλέον δραστηριοποιείται και ως ατζέντης ποδοσφαιριστών και γνωρίζει καλά τόσο το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή όσο και στις υπόλοιπες χώρες. Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανόν ο Εκι να ενταχθεί στους σκάουτερ του Παναθηναϊκού στην περιοχή, αφού ούτως ή άλλως διατηρεί άριστη σχέση και με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ανέλαβε το σκάουτινγκ στη Λατινική Αμερική.

Σχετικά άρθρα