Το θαύμα κόντρα στη λογική

Η Μπάγερν ψάχνει τέσσερα γκολ. Αποστολή δύσκολη απέναντι στη Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι, η οποία βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Τσαμπίον Λιγκ. Με άλλα λόγια, η λογική λέει Μπαρτσελόνα, εκτός και εάν η Μπάγερν πετύχει το θαύμα.
Οι Καταλανοί κουβαλούν ως «προίκα» από το πρώτο ματς το 3-0 στο “Καμπ Νόου” και απόψε στις 21:45 στο Μόναχο θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για το 8ο τελικό της ιστορίας τους στην διοργάνωση.
Οι Βαυαροί ελπίζουν ότι θα κάνουν την έκπληξη και θα βρεθούν αυτοί στο Βερολίνο στις 6 Ιουνίου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο έχοντας αντίπαλο την Γιουβέντους ή την Ρεάλ. Αν συμβεί αυτό τότε θα τα έχουν καταφέρει για 11η φορά και 4η τα τελευταία 6 χρόνια.
Ο Αλάμπα προέβλεψε ότι η ομάδα του θα νικήσει με 4-0 όμως ο ίδιος δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού, όπως και οι Μπάντστουμπερ, Ρόμπεν και Ριμπάρι ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ρόντε.
Εντελώς διαφορετική η κατάσταση για τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δεν μετρά απουσίες.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σάιμον Μπεκ και Τζέικ Κόλιν, 4ος διαιτητής ο Στιούαρτ Μπαρτ, ενώ επόπτες περιοχής οι Αντονι Τέιλορ και Αντρε Μάρινερ, όλοι από την Αγγλία.

Σχετικά άρθρα