Αντσελότι: «Αποφασισμένοι για τελικό…»

Ο Κάρλο Αντσελότι ανέφερε πως στη Ρεάλ είναι αποφασισμένοι να παίξουν έναν ακόμα τελικό, μιλώντας στην συνέντε7υξη Τύπου, εν όψει της ρεβάνς με την Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» υπογράμμισε ότι η συγκέντρωση θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό. 
Ο Ιταλός προπονητής μίλησε πάντως και για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και για τον μάντζερ του Ουαλού άσου. Εξέφρασε την ικανοποίηση του Μπέιλ για το ότι είναι μέλος της Ρεάλ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο ατζέντης του, ενώ στάθηκε και στη συνεισφορά που μπορεί να έχει ο διεθνής άσος στα κρίσιμα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κάρλο Αντσελότι καυτηρίασε τις δηλώσεις που έκανε ο μάνατζερ του Ουαλού ποδοσφαιριστή.
«Είναι μια καθοριστική στιγμή στη σεζόν. Είμαστε κοντά στο να παίξουμε έναν ακόμα τελικό. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο, γιατί η ιστορία είναι εναντίον μας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε», υπογράμμισε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις… Ας δούμε τι είπε:
Για τον Ίκερ Κασίγιας: «Όπως έχω πει αρκετές φορές, σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει διάφορα για τους παίκτες του. Ξέρω ότι ο Κασίγιας έχει εμπειρία, οπότε θα είναι έτοιμος να παίξει καλά. Πιστεύω πως έχει πει αρκετές φορές ότι θέλει να μείνει. Έχει την εμπιστοσύνη όλων».
Για τον Καρίμ Μπενζεμά: «Είναι διαθέσιμος. Είχε χρόνο να επανέλθει και είναι έτοιμος. Μπορεί να ξεκινήσει ή να μπει αργότερα στο παιχνίδι. Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα που έχω. Είναι έτοιμος, αλλά δεν έχει παίξει για έναν μήνα. Μας δίνει την ευκαιρία να παίξει με περισσότερη ποιότητα και να ελέγξει το παιχνίδι, γιατί κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους».
Για την απόδοση της Ρεάλ στα τελευταία ματς: «Η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά ίσως μας έλειψε η συγκέντρωση σε μερικά σημεία. Θα είναι σημαντικό να το ελέγξουμε και να παίξουμε με περισσότερη ένταση».
Για το παιχνίδι της Γιουβέντους: «Ξέρει πώς να παίζει ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι τους δεν θα αλλάξει πολύ, γιατί έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα. Δεν θα έχει μεγάλη διαφορά για εμάς αν παίξουμε με δύο ή τρία σέντερ μπακ».
Για τον Γκάρεθ Μπέιλ: «Νομίζω πως έπαιξε καλά. Την προηγούμενη σεζόν σκόραρε στον τελικό. Αν είμαστε τυχεροί θα κάνει το ίδιο και φέτος. Είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή του. Ο μάνατζερ του Μπέιλ μιλάει πολύ, δεν ξέρει πως δουλεύουμε. Ο Μπέιλ δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τους συμπαίκτες του. Τον αγαπούν και τους αγαπάει. Θα έπρεπε να είχε μείνει ήσυχος. Είναι χαρούμενος που είναι εδώ και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέει ο μάνατζέρ του».
Για τα κλειδιά της ρεβάνς με την Γιουβέντους: «Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, Έχουμε κίνητρο και θέλουμε να βρεθούμε σε έναν ακόμα τελικό. Πρέπει να παίξουμε με ένταση, αλλά και να μείνουμε συγκεντρωμένοι κάθε στιγμή».

Σχετικά άρθρα