«Φανταστικός ο Πεπ, τελειοποίησε την Μπάρτσα»

Ο Τσάβι… έσταζε μέλι για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μιλώντας εν όψει της ρεβάνς της Μπάγερν με την Μπαρτσλεόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ… Ο διεθνής μέσος τόνισε πως είναι ο άνθρωπος που τελειοποίησε τους «μπλαουγκράνα», ενώ ανέφερε και στο πόσο περίεργα νιώθει που τον «βλέπει» στον αντίπαλο πάγκο!
«Ο Πεπ είναι φανταστικός και τελειοποίησε την Μπαρτσελόνα και το παιχνίδι της. Έφερε επανάσταση στο ποδόσφαιρο, όμως τώρα είναι αντίπαλός μας. Είναι περίεργο συναίσθημα να τον βλέπουμε σε άλλο πάγκο», είπε ο 35άχρονος προπονητής!
Ο Τσάβι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το παιχνίδι στο Μόναχο θα είναι αρκετά ελκυστικό και θα δοθεί μεγάλη μάχη: «Τον γνωρίζουμε και μας γνωρίζει. Ξέρουμε πως δουλεύει. Θα θέλει να πάρει την κατοχή καθώς ξέρει πως υποφέρουμε όταν δεν έχουμε τη μπάλα. Πάντως θα είναι ένα πολύ ελκυστικό παιχνίδι».
Να θυμίσουμε ότι ο Τσάβι μετράει 149 εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσες έχει και ο Ικέρ Κασίγιας (παίζει την Τετάρτη η Ρεάλ εντός με την Γιουβέντους) και εάν ο Ισπανός μέσος παίξει στο Μόναχο, τότε θα φτάσει πρώτος τις 150 και θα είναι ο παίκτης με τους περισσότερους αγώνες στην διοργάνωση… Ο «άσος» των «μπλαουγκράνα» μίλησε γι’ αυτό το γεγονός και υπογράμμισε πως νιώθει τυχερός που βρίσκεται στους «μπλαουγκράνα», και κατάφερε να αγωνιστεί τόσες φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Επισήμανε ότι είναι απίστευτο το γεγονός ότι μπορεί να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση. Να θυμίσουμε πως ο Τσάβι διανύει την τελευταία περίοδο στην ισπανική ομάδα, καθώς από το καλοκαίρι θα παίζει στην Αλ Σαντ του Κατάρ…
«Είχα την τύχη να βρίσκομαι στη Μπαρτσελόνα και να παίξω τόσα παιχνίδια, πετυχαίνοντας τόσα πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι απίστευτο για εμένα ότι προσπέρασα τόσους θρύλους του ποδοσφαίρου και μάλιστα, μπορώ να γίνω ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση», ήταν τα λόγια του Τσάβι…

Σχετικά άρθρα