Γεωργιάδης: «Ιστορική ημέρα- Εμείς την πρώτη θέση»

Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ αισθάνεται υπερήφανη για την εξόφληση των χρεών της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη. Και ο προπονητής της ομάδας, ο Γιώργος Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μεγάλο γεγονός.

Ο Γεωργιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση και στη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και για τα πλέι οφ: «Είναι μια ιστορική μέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Μια μέρα λύτρωσης. Όλοι εμείς που έχουμε ζήσει πολλές δύσκολες περιόδους στην ομάδα μπορούμε να καταλάβουμε καλά πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο σύλλογος καθάρισε από τα βάρη του παρελθόντος. Από εδώ και πέρα και χάρη στον κ. Ιβάν Σαββίδη οι προοπτικές που ανοίγονται για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλες. Η ομάδα μπορεί πλέον ν’ αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα, να δυναμώσει κι άλλο, να οργανωθεί ακόμα καλύτερα και να χτίσει το αύριο με σιγουριά πάνω σε γερές βάσεις. Η αποπληρωμή των χρεών είναι πολύ σημαντική και για ψυχολογικούς λόγους για όλους εμάς στην ομάδα και μας δίνει το κίνητρο να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να συμβάλλουμε και στην αγωνιστική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ».

Για τα πλέι οφ, ο Γ.Χ. τόνισε: «Το πρόγραμμα των αγώνων δεν είναι κάτι που παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Μιλάμε για μια σειρά αγώνων και όχι για νοκ άουτ παιχνίδια. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση. Το πρόγραμμα εύκολο ή δύσκολο το κάνουν οι ομάδες μέσα στο γήπεδo».

Σχετικά άρθρα