Δυάδα από Παραγουάη και Λιμπερταδόρες

Στο ταμείο οδηγήθηκε η στήλη μας χθες το βράδυ, καθώς πέρασαν το over στο Μπάγερν – Μπαρτσελόνα (3-2) και ο «άσος» στο Σάντα Φε – Εστουδιάντε (2-0). Το αποψινό κουπόνι συμπεριλαμβάνει (βάσει των όσων άπτονται του ενδιαφέροντός μας) τον δεύτερο ημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Γιουβέντους, 3 αγώνες για το Λιμπερταδόρες, 4 ματς για το πρωτάθλημα Παραγουάης, 2 παιχνίδια για τα πλέι οφ στο Μεξικό καθώς και 1 αναμέτρηση για τη Λίγκα των ΗΠΑ. Για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ επιγραμματικά να αναφέρουμε ότι μπορεί να είναι φαβορί η Ρεάλ, αλλά δεν μπορούμε να την ποντάρουμε στο 1,65 γνωρίζοντας ότι έχει αποκλειστεί τις τελευταίες 3 φορές που συναντήθηκε με ιταλική ομάδα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

144 ΟΛΙΜΠΙΑ – ΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑΝΙ GOAL 1,85
Αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Παραγουάης. Η γηπεδούχος δεν έχει κάποιο κίνητρο, η φιλοξενούμενη χρειάζεται βαθμούς για την ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Η Ολίμπια έχει 4 σερί Goal (1-1, 5-2, 1-1, 2-2), καθώς και 6 στα 9 φετινά παιχνίδια στην έδρα της. Η φιλοξενούμενη μετράει 4 στα τελευταία 5 παιχνίδια εντός – εκτός, αλλά και 3 στα τελευταία 4 μακριά από το γήπεδό της. Πριν από 5 αγωνιστικές έβαλε τρία γκολ στην έδρα της Λιμπερτάδ (3-3 με πολύ καλή εμφάνιση), δεν γίνεται να μην πετύχει έστω ένα σε αυτή της Ολίμπια!

146 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ. OVER/ OVER 2 2,05/1,60
Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, 2-2 έληξε το πρώτο παιχνίδι, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Δίνουμε δύο επιλογές στο αποψινό παιχνίδι. Το ένα είναι το γνωστό σε όλους μας over και το άλλο το over 2 που σημαίνει ότι σε περίπτωση που σημειωθούν 3 τέρματα και πάνω οδηγούμαστε στο ταμείο, εάν μπουν 2 γκολ ακριβώς παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω, ενώ εάν παρουσιαστεί το «0-1 γκολ», πηγαίνουμε στον κουβά. Η Μινέιρο είναι υποχρεωμένη να ψάξει γκολ, ενώ ούτως ή άλλως, δεν είναι από τις ομάδες που… κλείνονται στο καβούκι τους. Over ήταν το παιχνίδι της πρεμιέρας για το Μπραζιλεϊράο με την Παλμέιρας (2-2), ενώ μετράει 3 over στις τελευταίες 5 επισκέψεις στην έδρα της Ιντερνασιονάλ. Η «Ιντερ» έφερε over με την Ατλέτικο Παραναένσε (0-3) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν over και τα 6 από τα τελευταία 8 επίσημα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν (Λιμπερταδόρες και Μπραζιλεϊράο).

Σχετικά άρθρα