Για μία νέα αρχή στη Λάρισα

Η ΑΕΚ επιστρέφει απόψε στο Αλκαζάρ για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια (ΟΤΕ Sport 1 HD, Pamesports.gr 6 μ.μ.) και ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο γκέλας. Στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να καταφέρουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους, να αποσπαστούν ακόμα περισσότερο από τον τρίτο της βαθμολογίας των play off και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα παίζοντας ποδόσφαιρο που θα ικανοποιήσει τον κόσμο τους.

Ο “Κολοσσός” είναι αλήθεια πως στη χθεσινή προπόνηση κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποφορτίσει τους παίκτες του. Πάντως η λογική λέει πως οι περισσότερες θέσεις στην αρχική ενδεκάδα έχουν… κλειδώσει. Ουσιαστικά το ζητούμενο είναι το ποιός παίκτης θα αναλάβει το ρόλο του “δεκαριού” για να μοιραστούν και οι υπόλοιποι ρόλοι.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δέκα από τους έντεκα θα είναι οι: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης, με τον Ντακόλ να διεκδικεί το ρόλο του αντί – Μάνταλου.

Σχετικά άρθρα