Ώρα για… play offs!

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των play offs της Basket League με τα βλέμματα να στρέφονται στο “Nick Galis Hall”. Εκεί, ο Άρης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ και ο νέος επενδυτής των “κίτρινων”, Νίκος Λάσκαρης, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το πρώτο ματς της σειράς. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Δημήτρης Πρίφτης, έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους ενώ στον αντίποδα, ο Ντράγκαν Σάκοτα, δεν υπολογίζει στον Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στον ώμο. Αντίθετα, οι Ίνγκλις και Γουίλμπεκιν θα αγωνιστούν κανονικά.
Στο πρώτο χρονικά ματς ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Κολοσσό και άπαντες περιμένουν την πρώτη εμφάνιση των νεοαποκτηθέντων Κούπερ και Μόργκαν, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Λαουάλ και Γκιστ. Για τους Ροδίτες αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γουότερς αλλά και του Ρόμπινσον.
Λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΚ με τον Τζέι Αρ Μπρέμερ στο ρόστερ του και δίχως αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει τον “κακό του δαίμονα”, Ρέθυμνο, που πριν από δύο χρόνια τον είχε αποκλείσει.
Η σειρά Ολυμπιακός – Κόροιβος θα αρχίσει στις 21 Μαΐου λόγω της συμμετοχής των “ερυθρόλευκων” στο Final 4 της Ευρωλίγκας.
Το σημερινό πρόγραμμα:Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου 16:30 (Novasports 2)ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 18:30 (Novasports 3)Άρης-ΑΕΚ 20:30 (Novasports 2)

Σχετικά άρθρα