Όβερ στη Μαδρίτη

124.ΣΤΑΜΠΑΕΚ-ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ 1 1.70
Από το δύσκολο για προγνωστικά πρωτάθλημα της Τίπελιγκεν ελάχιστα ματς μπορούν να αποτελέσουν βάση σε κάθε αγωνιστική. Ενα από αυτά για την έβδομη της οποίας η πλειονότητα των αγώνων διεξάγεται σήμερα είναι αυτό ανάμεσα στη δεύτερη του πίνακα Σταμπάεκ και την Σάντεφιορντ μοναδική ομάδα της Κατηγορίας που δεν έχει πάρει ακόμη πόντο εκτός έδρας. Σε φουλ φόρμα οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε σερί τρίποντα με τελευταίο στην έδρα της Βαλερένγκα την οποία νίκησε εύκολα με 2-0. Εμφανή αμυντικά προβλήματα έχει η φιλοξενούμενη που έχει δεχτεί 10 γκολ στα τέσσερα πιό πρόσφατα ματς πρωταθλήματος.

125. ΣΤΑΡΤ-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ ΟΒΕΡ 1.50
Τη μεγάλη ευκαιρία για να επανακάμψει μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου αλλά και το βαρύ 4-0 στην έδρα της Μόλντε έχει η Σταρτ που υποδέχεται την πιό αδύναμη ομάδα της Α’ Νορβηγίας. Ωστόσο επειδή εσχάτως βγάζει αμυντικά προβλήματα δεν θεωρώ ότι ο άσος είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα ειδικά όταν οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο εκτός έδρας. Το βέβαιο για τις δύο αντιπάλους είναι ότι έχουν έφεση στα υψηλά σκορ, απόρροια των πολλών λαθών στην ανασταλτική λειτουργία αλλά και της ευχέρειας που δείχνουν στο σκοράρισμα. Η Σταρτ εντός μετρά μόνο όβερ, η ουραγός Μπόντο Γκλιμτ έχει συνολικό συντελεστή τερμάτων μετά από επτά αγωνιστικές 10-21 που μεταφράζεται σε δύο ματς με σύνολο τερμάτων 2-3, τέσσερα με 4-6 και ένα με +7!

300. ΡΕΑΛ Μ.-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟΒΕΡ 1.60
Σπάνιο φαινόμενο αποτελεί για τους Μαδριλένους να μην σκοράρουν μπροστά στο απαιτητικό κοινό τους ακόμη κι αν απέναντι βρουν την επαγγελματικά στημένη αμυντική τακτική των μετρ του είδους. Είναι αλήθεια ότι η “Μεγάλη Κυρία” εμφανίζεται σκληροτράχηλη στα μετόπισθεν όταν αγωνίζεται εκτός έδρας αλλά αυτή τη φορά θα τα βρει σκούρα. Το μεγάλο ματς στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” θα αποτελέσει πρόκληση για τους πρωταθλητές Ιταλίας καθώς δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ροντρίγκες, τον Μπέιλ και τους άλλους αστέρες των “μερένγκες” οι οποίοι μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του εγχώριου τίτλου θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Φαβορί δεν μπορώ να δω ξεκάθαρα μετά το 2-1 στο Τορίνο, λογικά η αμφίρροπη αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες ωστόσο θεωρώ ότι αμφότερες έχουν τις δυνατότητες να πανηγυρίσουν γκολ και όχι μόνο από μία φορά. Το όβερ είναι εξαιρετικά πιθανό με εναλλακτική λύση το goal/goal που δίνει την ίδια απόδοση.

Σχετικά άρθρα