Η πρώην κυρία Σουμάχερ γιόρτασε με γυμνή φωτογράφιση (video-pics)

Στα 38της παραμένει σέξι και δεν δείχνει καθόλου θλιμμένη από το γεγονός ότι είναι πλέον πρώην και όχι νυν κυρία Σουμάχερ.Ο λόγος για την πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ, αδελφού του Mίκαελ, η οποία γιόρτασε το διαζύγιό της με μια ακραία σέξι φωτογράφιση για το Playboy.Οι δυό τους χώρισαν μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο και ενώ ήταν μαζί από το 2001. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί και ένα γιο που είναι σήμερα 13 ετών, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα είχε αποξενωθεί αρκετά, με τον Ραλφ τον τελευταίο χρόνο να ρίχνει όλο του το βάρος στην ανάρρωση του αδελφού του, Μίκαελ Σουμάχερ, που δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή μετά το ατύχημα που είχε στις Αλπεις ενώ έκανε σκι την Πρωτοχρονιά του 2014.
Από τη στιγμή, πάντως, που Κόρα και Ραλφ χώρισαν, η πρώτη άρχισε να ξεσαλώνει. Στην αρχή ήταν η συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού, ύστερα η πλαστική στο στήθος, τα extentions και τώρα η γυμνή φωτογράφιση για το Playboy.
Σύμφωνα με την ίδια, οι ιθύνοντες της γερμανικής έκδοσης του Playboy την είχαν προσεγγίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Η απάντησή της ήταν πάντα αρνητική. Ωστόσο, τώρα, όταν και έγινε η επαναπροσέγγιση, θεώρησε ότι δεν υπήρχε καλύτερη ευκαιρία για να κάνει κάτι τέτοιο. «Πότε αν όχι τώρα;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Λειτούργησε σαν βάλσαμο στην ψυχή μου, καθώς βρίσκομαι στην αρχή μιας νέας φάσης της ζωής μου».
Οσο για το πώς πήρε το θέμα ο πρώην σύζυγός της; Δεν το ήξερε καν, άρα οι αντιδράσεις του… είναι άγνωστες! «Είναι πρώην άνδρας μου. Φυσικά και δεν τον ενημέρωσα», τόνισε η Κόρα Σουμάχερ.
Η εν λόγω φωτογράφιση δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη, πάντως, ούτε από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, αλλά ούτε και από την Bild. Οι μεν πρώτοι στάθηκαν στο γεγονός ότι η Κόρα πήρε πραγματικά μια περιουσία για να δώσει το διαζύγιο στον Ραλφ Σουμάχερ, σχολιάζοντας ότι τον παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά του, ενώ η Bild έκανε σχόλια που για μια ακόμη φορά «έγραψαν». «Η Κόρα Σουμάχερ μας δείχνει όσα ο πρώην άνδρας της δεν μπορεί πλέον να δει», ανέφερε η γερμανική εφημερίδα, η οποία δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την πλαστική στο στήθος που έκανε η Κόρα. «Η Κόρα έχει νέους αερόσακους. Και ο Ραλφ δεν το ξέρει!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η φωτογράφιση της Κόρα Σουμάχερ για το Playboy:
 

Σχετικά άρθρα