Το «ευχαριστώ» της Καλλονής

Μετά από την επίτευξη του στόχου της παραμονής στα “σαλόνια” της Super League, η διοίκηση της Καλλονής ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξή τους και τους καλεί να βρεθούν στο πλευρό της και τη νέα χρονιά.
Η ανακοίνωση:
“Ένας ακόμα στόχος επετεύχθη! Η Καλλονή θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Superleague! Ευχαριστούμε εσάς, τους φιλάθλους μας, για τη σημαντική σας παρουσία στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας τη φετινή περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, στην παρθενική της εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Το χειροκρότημά σας, η φωνή και το πάθος σας ήταν εκείνα που οδήγησαν την ομάδα μας σε ιστορικές επιτυχίες χαρίζοντας συγκινήσεις που ποτέ άλλοτε δεν είχε την ευκαιρία να ζήσει ο Λέσβιος φίλαθλος στον τόπο του. Οφείλουμε ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την έμπρακτη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στην Καλλονή μας.
Οι επιτυχίες όμως δεν έχουν μόνο υποστηρικτές αλλά και συντελεστές. Ανάμεσα σ’ αυτούς, είναι και οι χορηγοί μας που αναγνώρισαν την παρουσία μας στη Superleague και στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια για την παραμονή μας. Tους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό!
Όλους εσάς σας θέλουμε δίπλα μας και τη νέα χρονιά! Για να γράψουμε όλοι μαζί μια ακόμη χρυσή σελίδα στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο, στο Λεσβιακό αθλητισμό!”

Σχετικά άρθρα