Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τα πλέι-οφ

Το διοικητικό συμβούλιο της Σουπερλιγκ ,που βρίσκεται σε εξέλιξη, επικύρωσε πριν λίγο τη βαθμολογία του πρωταθλήματος από την 1η ως την 5η θέση, προκειμένου να αρχίσουν τα πλέι-οφ.
Υπέρ της επικύρωσης ψήφισαν όλες οι ΠΑΕ με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό που ψήφισε κατά, βγάζοντας στη συνέχεια σχετική ανακοίνωση, και τον Παναιτωλικό που ψήφισε λευκό.
Εάν η βαθμολογία δεν επικυρωνόταν και δεν άρχιζαν τα πλέι οφ, δεν θα υπήρχαν πλέον ημερομηνίες και οι θέσεις τις Ευρώπης θα κρίνονταν από την βαθμολογία της κανονικής περιόδου όταν επικυρωνόταν.
Αμέσως μετά την απόφαση ο Παναθηναϊκός εξήγησε γραπτώς τη στάση του (διαβάστε εδώ), ενώ για τον Ολυμπιακό δηλώσεις έκανε ο κύριος Σάββας Θεοδωρίδης.
«Είναι πολύ σοβαρή η στάση του ΠΑΟΚ, για να μην ξαναγίνουν τα περσινά και να διαλυθούν οι λυκοφιλίες. Εμείς είμαστε πρωταθλητές, άσχετα αν κάποια παπαγαλάκια λένε αύριο ότι άλλη ομάδα είναι πρωταθλήτρια. Ο μόνος που κάνει επενδύσεις είναι ο κύριος Μαρινάκης και θα κάνει υπερομάδα για του χρόνου. Με το τζάμπα ομάδες δεν γίνονται».

Σχετικά άρθρα