Τι πορνό βλέπουν οι γυναίκες; Πραγματικά θα εκπλαγείς!

13 Μαΐου 2015

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται σήμερα στον τύπο από την αμερικανικη βιομηχανία παραγωγής ταινιών πορνό οι γυναίκες όχι μόνο παρακολουθούν πορνό αλλά προτιμούν το πορνό που περιέχει... λεσβιακό έρωτα! Οι γυναίκες ψάχνουν για λεσβιακά βίντεο 132% περισσότερο από τους άντρες.

Οι γυναίκες σε εξίσου μεγάλο ποσοστό αναζητούν βίντεο με θέμα τον ετεροφυλοφιλικό έρωτα που όμως περιλαμβάνει περισσότερους από έναν παρτενερ. Tα αποτελέσματα των ερευνών είναι αρκετά ανατρεπτικά δεδομένου ότι το παραδοσιακό σεξ μεταξύ δυο συντρόφων είναι αρκετά χαμηλό σε ποσοστά. Τι άλλο ψάχνουν οι γυναίκες; Βίντεο με ομοφυλοφιλικό έρωτα ανδρών. 

Οι άνδρες από την άλλη σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ίδιας έρευνας εμφανίζονται να αναζητούν πολύ ερασιτεχνικά βίντεο πορνό.

Προσέξτε όμως! Σύμφωνα με τον Αμερικανό ψυχολόγο  John Townsend, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πολύ διαφορετικά το πορνό από ότι οι άνδρες. Η ερευνητική ομάδα του ψυχολόγου Kisney ανακάλυψε ότι οι άνδρες διεγείρονται πολύ πιο εύκολα από τις άμεσες περιγραφές και απεικονίσεις γυμνών σωμάτων, γεννητικών οργάνων και συνουσιών από ότι οι γυναίκες. Αυτό ισχύει τόσο για περιοδικά όσο και για το οπτικό υλικό σεξουαλικού περιεχομένου όπως οι ταινίες και οι φωτογραφίες. Οι γυναίκες θεωρούν τις ταινίες και τις διάφορες ιστορίες αρκετά ερεθιστικές όταν είναι λιγότερο άμεσες σεξουαλικά και όταν η πλοκή των της ερωτικής ιστορίας εμπεριέχει διεξοδική περιγραφή των χαρακτήρων. Ακόμα και στο πορνό οι γυναίκες φαίνεται ότι διεγείρονται περισσότερο από το μυστήριο μιας ιστορίας, από την περιγραφή φαντασιώσεων και των έντονων συναισθημάτων παρά από την απεικόνηση της ερωτικής πράξης αυτής καθαυτής. 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ