Μους με φράουλες και γιαούρτι:165 θερμίδες!!!

13 Μαΐου 2015

Συστατικά

  • ½ κιλό φράουλες ώριμες
  • ¾ του φλιτζανιού γάλα εβαπορέ καλά παγωμένο στην κατάψυξη (να μην χάσει τη ρευστή του υφή)
  • 2 κ.γ. στέβια
  • 2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι
  • ½ φλιτζάνι νιφάδες δημητριακών ολικής άλεσης
 
 

Τρόπος μαγειρέματος

1

Πλύνε και καθάρισε τις φράουλες, Κόψε σε χοντρές φετούλες και κράτησε τη μισή ποσότητα στην άκρη. Λιώσε τις υπόλοιπες σε έναν επεξεργαστή. Αν θέλεις πέρασε από σήτα να γίνει πιο απαλό και χωρίς τα σποράκια

2

Χτύπησε το γάλα με μίξερ για αρκετή ώρα (10 λεπτά περίπου) να αυξηθεί ο όγκος του. Πρόσθεσε τη στέβια, τον πουρέ φράουλας και το γιαούρτι και ανακάτεψε να γίνουν ένα σώμα

3

Μοίρασε τα κομμάτια φράουλας και τα δημητριακά σε ποτήρια (τέσσερα περίπου) και από πάνω πρόσθεσε τη μους. Άφησε στο ψυγείο για 15' με 20΄λεπτά να σταθεί

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Edgar Wallace
Η Σκέψη της ημέρας
3:17 Edgar Wallace