Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το τζαμί στον Βοτανικό

13 Μαΐου 2015

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό, με τις ψήφους όλων των κομμάτων εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα, η Βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία για το τζαμί, που την χαρακτήρισε «απαράδεκτη» και «προκλητική». Τόνισε ότι η κυβέρνηση ενεργοποιεί το δώρο που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στους μεγαλοεργολάβους.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία κάλεσε την κυβέρνηση να μην αποσύρει την τροπολογία και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα την ψηφίσει. «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση σε μια κρίσιμη ώρα για ένα σημαντικό θέμα Για το οποίο είμαστε υπόλογοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σας καλούμε να μην αποσύρετε την τροπολογία  και δηλώνουμε καθαρά ότι εμείς θα την ψηφίσουμε», είπε χαρακτηριστικά. 

Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι το κόμμα της θα στηρίξει το νομοσχέδιο.
Από τη πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «η τροπολογία είναι προδοτική ενέργεια και νομιμοποιεί τη σύμπραξη όλων των νταβατζήδων γύρω από την κατασκευή του τζαμιού».

koutipandoras.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Margaret Thatcher
Η Σκέψη της ημέρας
Margaret Thatcher