Μπαίνουν και στην Ρόμα... Άραβες

13 Μαΐου 2015

Η Ρόμα είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μια σημαντική συμφωνία με την «Etihad Airways», που θα της αποφέρει ετησίως στα ταμεία της το ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρώ! Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αυτή η εταιρεία θέλει να... κατακτήσει τη φανέλα των «τζιαλορόσι», ενώ «στοχεύει» και το... όνομα στο νέο γήπεδο της ιταλικής ομάδας!

Τον Αύγουστο του 2014 η «Etihad» εξαγόρασε το 49% των μετοχών της «Alitalia», αλλά θέλει να... χωθεί και στην Ρόμα, προκειμένου έτσι να κάνει ένα ακόμα άνοιγμα στην ιταλική αγορά. Με τους «τζιαλορόσι» να αποτελούν μια ακόμα ευρωπαϊκή ομάδα, που δύσκολα θα πει «όχι» στα... πετροδόλαρα!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δύο πλευρές είναι κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας, με βάση της οποίας η «Etihad» θα πληρώνει ετησίως 14 εκ. ευρώ για να διαφημίζεται στη φανέλα των «τζιαλορόσι». Επίσης, αναμένεται να δώσει άλλα 14 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα της ονομασίας του νέου γηπέδου που κατασκευάζουν οι Ιταλοί! Όπως έχει ανακοινωθεί, τα έργα στο «Stadio della Roma» αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2015. Το νέο «σπίτι» της Ρόμα αναμένεται να είναι έτοιμο ως το 2017.

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +102259+25654 - adTechUnit 9
Σχέσεις: Μου αρέσει πώς να τον κάνω να με πλησιάσει;
Μου αρέσει ένας μεγαλύτερος κατά 1 χρόνο...
Αρνητικές σκέψεις:
Γεια σας το τελευταίο καιρό παιδεύομαι...