Νίκη για την Εθνική του 2004 επί του ΠΑΟΚ (PHOTOS)

Η ευχή του μικρού Χρυσοβαλάντη έγινε πραγματικότητα. Το Make a Wish ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του, να δει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι κόντρα στην νικήτρια ομάδα του Euro 2004, Εθνική Ελλάδας.
Η Εθνική του 2004 επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά με 16χρονο Χρυσοβαλάντη, να ανοίγει το σκορ στο 1ο λεπτό του αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με ένα μεικτό σχήμα από βετεράνους και νυν παίκτες με τον Πάμπλο Γκαρσία να φορά και πάλι τα ασπρόμαυρα. Η Εθνική ομάδα του 2004 είχε στον πάγκο της τον Ότο Ρεχάγκελ και παρατάχθηκε σχεδόν με όλους τους παίκτες της τότε αποστολής.
Στο 10ο λεπτό ο Χαριστέας έκανε το 1-1, ενώ στο 19′ ο Αμανατίδης μετά από κλέψιμο του Χαριστέα και λάθος του Ιτάνζ έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική, ενώ ο Πόζογλου ισοφάρισε για τον δικέφαλο σε 2-2 στο 20′. Το τελικό σκορ (3-2) διαμόρφωσε στο 3ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπασινάς με πέναλτι.
Μετά το τέλος του αγώνα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης βράβευσε τον 16χρονο Χρυσοβαλάντη, τον “εμπνευστή” αυτού του φιλικού, αλλά και τον Οτο Ρεχάγκελ, για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σνάουτσνερ, Ρατς, Χασιώτης, Κόστα, Γκαρσία, Νομπόα, Αλεξανδρίδης, Μακ, Σκαρτάδος, Κουλούρης
Εθνική Ελλαδας 2004: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Νταπίζας, Γκούμας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καφές, Καραγκούνης, Αμανατίδης
Αγωνίστηκαν επίσης για τον ΠΑΟΚ οι: Πόζογλου. Μπηκαν Γλύκος, Κίτσιου, Πόζογλου, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Καραγεωργίου, Μαυρέας, Μαντούρο, Σαββίδης, Πουρλιοτόπουλος, Πούγγουρας, Παπαγιαννόπουλος, Παντελής Κωνσταντινίδης, Λεοντιάδης, Κούτσης, Βασίλης Σαμαράς
Στο δεύτερο ημίχρονο για την Εθνική πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι: Λάκης, Κυργιάκος, Γιώργος Γεωργιάδης, Βρύζας, Κατεργιαννάκης και βγήκαν οι Νταμπίζας, Αμανατίδης, Χαλκιάς, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας

Σχετικά άρθρα