Παπαδόπουλος: «Πέσαμε πάνω σ’ έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα»

13 Μαΐου 2015

Απογοητευμένος απο την ήττα της ομάδας του, ο Σούλης Παπαδόπουλος στάθηκε στην καλή παρουσία των παικτών του, οι οποίοι είχαν την ατυχία να βρουν απέναντί τους τον εξαιρετικό Γιάννη Ανέστη.

Αναλυτικά:

«Θα δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη που έκανε. Θα ξεκινήσω από τα τελευταία λόγια του προπονητή της ΑΕΚ, τον οποίο εκτιμώ πολύ και ήταν από τους καλούς ποδοσφαιριστές και θα γίνει μεγάλος προπονητής. Είπε μια κουβέντα, που θα την πω στους παίκτες μου αύριο. Είπε θέλαμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την άνοδο. Όταν είπα πως θα κάνουμε το δέκα στα δέκα, πολλοί με κορόιδευαν. Ο αντίπαλος μας παρακολουθούσε και είχε δει πως έχουμε τις δυνατότητες αν κερδίζαμε σήμερα να έχουμε ελπίδες.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νευρικοί. Δεν ήμασταν καλοί. Η ΑΕΚ πέτυχε ένα γκολ από ένα λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο έχουμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Όταν χάνεις, χάνεις. Ψηλά το κεφάλι για το επόμενο παιχνίδι. Καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω, αλλά δεν του δώσαμε χαρά. Θα προσπαθήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Σήμερα δεν ήμασταν άτυχοι, πέσαμε πάνω σ’ έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...