Σκουρτόπουλος: «Η διακοπή βοήθησε τον ΠΑΟΚ»

Το Ρέθυμνο γνώρισε την ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play off. Η ομάδα της Κρήτης είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι και να σπάσει την έδρα του δικέφαλου αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η διακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα ωφέλησε τον ΠΑΟΚ
Αναλυτικα:
«Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Είπα συγχαρητήρια και στους παίκτες μου. Φεύγουμε λυπημένοι από το γήπεδο γιατί θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Σε κρίσιμες στιγμές παίζει ρόλο η προσωπικότητα και στις δύσκολες στιγμές εμείς αποτυγχάνουμε συνεχώς. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις μεγάλες ομάδες σε αυτό… Πρέπει να έχουμε ένα συγκεκριμένο κορμό παικτών και όσο αντέχει, είμαστε ανταγωνιστικοί. Όταν αυτό δεν γίνεται, υπάρχει πρόβλημα. Ανταποκριθήκαμε στο ματς και ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει το άγχος. Όσον αφορά το ματς του Σαββάτου, πρέπει να κάνουμε φάουλ όταν πρέπει, ενώ δεν έχουμε την εμπειρία να απαντάμε στις εντός εισαγωγικών προβοκάτσιες», είπε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι εννοούσε με τη λέξη «προβοκάτσια»: «Όταν είχαμε το σκορ, σταμάτησε το παιχνίδι. Δεν νομίζω πως η διαιτησία ωφέλησε το Ρέθυμνο. Αυτή η διακοπή στοίχισε σε εμάς και δεν το λέω με την κακή πλευρά. Έγινε μια φασαρία, αποβλήθηκε ένας άνθρωπος. Αυτό ωφέλησε τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω πως το Ρέθυμνο ευνοήθηκε κραυγαλέα από την διαιτησία».

Σχετικά άρθρα