Επίσημα Πράσινος ο Λουντ που έκαψε τα μηχανήματα!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με τη βούλα ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πράσινους που θα έχει τριετή διάρκεια (μέχρι το 2018).
Όπως έλεγαν από τον Παναθηναϊκό ο Φινλανδός έδειξε πως είναι… ταύρος. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των εργομετρικών, ο διάδρομος στον οποίο έτρεχε τέθηκε εκτός λειτουργίας. Εν ολίγοις… κάηκε! Από το Τριφύλλι έλεγαν πως «μας είχαν πει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο»…
Ο Λουντ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά και πραγματικά νιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη οικογένεια… Έτσι κι εγώ, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά, θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε μεγάλα ματς στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λουντ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε πως «ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόμπιν Λούντ. Ο Φινλανδός διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».
Το κόστος της μεταγραφής του Λουντ ξεπερνάει τις 320.000 ευρώ, ενώ η Ελσίνκι έχει διατηρήσει κι ένα ποσοστό (20%) από τη μεταπώλησή του. Ο παίκτης θα εισπράττει ετησίως περίπου 130.000 ευρώ από τις 35.000 που είχε μισθό στη μόνιμη πρωταθλήτρια Φινλανδίας.
Σημειωτέον ότι ο ίδιος ο παίκτης διευκρίνισε πως το όνομά του είναι Λουντ και όχι Λοντ…

Σχετικά άρθρα