Τεόντοσιτς: «Πολύ σκληρά και δυνατά με Ολυμπικό» (video)

Ο Μίλος Τεόντοσιτς βραβεύθηκε καθώς ψηφίστηκε στην καλύτερη 5άδα της Ευρωλίγκας. Μετά τη βράβευση του μίλησε στο κανάλι της Ευρωλίγκας όπου τόνισε ότι η ΤΣΣΚΑ θα βγάλει όλη της την σκληράδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Για το βραβείο να είναι στην καλύτερη 5άδα: «Για κάθε παίκτη αυτό το βραβείο είναι κάτι μεγάλο. Όλοι βέβαια με βοήθησαν, ο προπονητής και όλοι μου συμπαίκτες συνέβαλαν σε αυτό και χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ και για άλλη μία φορά θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».
«Κατά τη διάρκεια της χρονιάς παίζαμε καλά. Μπορεί να είχαμε 15-20 ημέρες που δεν ήμασταν καλοί μόλις ήρθε ο Κιριλένκο. Χρειαζόμασταν κάποιες ήμερες για να βρεθούμε μεταξύ μας αλλά πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σκληρά. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι αρκετό αλλά είμαι σίγουρος ότι στον ημιτελικό (σ.σ. με τον Ολυμπιακό) θα παίξουμε το πιο σκληρό μας παιχνίδι», είπε.
Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του οποίου υπήρξε παίκτης και έχει πάει σε δύο Final 4: «Δεν μπορούμε να διαλέξουμε τους αντιπάλους μας. Αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός και θα βάλω όλα τα συναισθήματα στην άκρη και θα παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ γιατί για εμένα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μου να κερδίσει αύριο».

Σχετικά άρθρα