«Ξυπνήστε όσο είναι καιρός! Θυμίζετε τσίρκο!»

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο “Τίγρης” όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα πήγε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζουν στα play off. Ο κ. Μελισσανίδης, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ δεν είναι ικανοποιημένος με αυτά που βλέπει στο γήπεδο αι έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου μιλώντας ενώπιον όλων!

«Αυτό που παρουσιάζετε το τελευταίο διάστημα δεν είναι εικόνα ομάδας. Δεν γίνεται το μόνο που θυμίζει την ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο να είναι οι φανέλες! Ξυπνήστε όσο είναι καιρός! Θυμίζετε τσίρκο», ήταν τα πρώτα λόγια του “Τίγρη”, ο οποίος στη συνέχεια συνέχισε στο ίδιο ύφος και με πολύ ψηλούς τόνους: «Ξυπνήστε για να μη διώξω κανέναν από τώρα! Το καλοκαίρι θα μιλήσουμε με όλους για να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Συνέλθετε όσο είναι νωρίς. Αυτό σας λέω μόνο».

Ο κ. Μελισσανίδης αναφέρθηκε και σε κάποια κρούσματα απειθαρχίας τα οποία παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα και τα οποία του μεταφέρθηκαν χαρτί και καλαμάρι: «Μαθαίνω για κρούσματα απειθαρχίας ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Μην ξαναμάθω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό σας λέω μόνο», είπε φανερά εκνευρισμένος για να καταλήξει στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα: «Παίζετε στην ΑΕΚ, έχετε τα πάντα και δε σας λείπει τίποτα. Εκτός αν σας λείπει. Να μου το πείτε να το ξέρω. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα της ομάδας».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Μελισσανίδης πριν μιλήσει με τους παίκτες, είχε συνομιλία και με τους κ. Μπάγεβιτς και Δέλλα, θέλοντας να μάθει τα αίτια των κακών εμφανίσεων…

Σχετικά άρθρα