«Μαχητής της ζωής»

Η ιστορία του Αλέξανδρου, οπαδού του Ολυμπιακού με κινητικά προβλήματα, είχε γνωστοποιηθεί από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όταν και βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά την αγαπημένη ομάδα του και το ίνδαλμά του, τον Κώστα Μήτρογλου.

Το θέμα προβλήθηκε και μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο», με τον Μήτρογλου να είναι συγκινημένος κατά τη γνωριμία του με το νεαρό φίλο της ομάδας και τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού να μιλούν για αυτή την πρωτοβουλία.

Ο Μήτρογλου τόνισε στην κάμερα της εκπομπής: «Συγκινήθηκα πολύ. Χαίρομαι που θα τον γνωρίσω. Ειδικά σήμερα που έχουμε έναν μεγάλο αγώνα, θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Και γι’ αυτό χαίρομαι που θα έρθει ο Αλέξανδρος κοντά μας», ενώ μετά τη γνωριμία τους, ο σέντερ φορ των πρωταθλητών ανέφερε: «Θα είναι σήμερα ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας. Είναι ένας μαχητής. Αγωνίζεται για τη ζωή του…»

Παράλληλα, του χάρισε και μια φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο 7, με το όνομά του πάνω, με μια ωραία αφιέρωση του «πιστολέρο» που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη χαρά στον Αλέξανδρο που πλέον έχει τη δική του «ερυθρόλευκη» φανέλα. Τόνισε πως: «Ήρθα να του δώσω αυτό το δώρο, τον γνώρισα και χάρηκα πολύ κι εγώ γιατί με μια απλή κίνηση έκανα ένα παιδί πολύ χαρούμενο».

Ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς τόνισε στην κάμερα της εκπομπής: «Ξεκίνησε αυτή η ιστορία με ένα μήνυμα στη σελίδα μου στο facebook από έναν φίλο του ΠΑΟΚ, πήραμε δεκάδες μηνύματα, τηλεφωνήματα, e-mails από φιλάθλους οι οποίοι ζητούσαν ακριβώς το ίδιο: μας ζήτησαν να φέρουμε τον Αλέξανδρο εδώ κοντά στη μεγάλη του αγάπη, εδώ στο γήπεδο Καραϊσκάκη που είναι το σπίτι μας για όλους τους Ολυμπιακούς», για να προσθέσει: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Αλέξανδρο κοντά μας. Είναι κάτι το οποίο μας δίνει σε όλους χαρά και στους ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση και σε όλους μας που τον είδαμε σήμερα, εδώ, στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Σύμβουλος Στρατηγικής της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, που πήγε στη σουίτα που φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος, του πρόσφερε ορισμένα αναμνηστικά δώρα και του επισήμανε: «Έχω ένα ραντεβού μαζί σου Αλέξανδρε. Γνωρίζω ότι το κέρδισες αυτό το δώρο με την αξία σου. Ξέρω ότι ανήκεις και εσύ στην ομάδα του Ολυμπιακού όπως και εγώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε φιλοξενούμε, σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Ξέρω ότι ήταν το όνειρό σου να έρθεις στο γήπεδο. Πάντα θα είσαι ευπρόσδεκτος εδώ».

Σχετικά άρθρα