Ζητάει… χρυσάφι από την Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο!

Ο Ρομπίνιο, που παίζει στην Σάντος, δανεικός από την Μίλαν, όπως έγινε γνωστό θα μείνει ελεύθερος από τους «ροσονέρι» το καλοκαίρι και ήδη πολλές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν! Μόνο που ο διεθνής άσος φέρεται να ζητάει… χρυσάφι για να πάρει μεταγραφή, αν κρίνουμε με βάση το τι αξίωσε από την Φλαμένγκο. 
Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, ο Ρομπίνιο θέλει συμβόλαιο που φτάνει τα 2,8 εκ. ευρώ, επιδότηση καυσίμων αλλά και σουίτα στο Μαρακανά!
Το όνομα του 31άχρονου άσου έχει γραφτεί και για τον Ολυμπιακό, αλλά ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να θέλει πρωτίστως να συνεχίσει να παίζει μπάλα στην Βραζιλία.
Η Φλαμένγκο παρουσιάζεται ως μία από τις ομάδες που τον θέλει και η διοίκηση της ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο ζήτησε να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις του Ρομπίνιο.
Ο Ρομπίνιο για να φορέσει τη φανέλα της Φλαμένγκο αξιώνει πολυετές συμβόλαιο με απολαβές 2,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αλλά δεν… σταματάει εκεί! Απαιτεί… δύο πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας BMW, μία σουίτα στο «Μαρακανά» που αποτελεί την έδρα της Φλαμένγκο αλλά και επιδότηση καυσίμων! Μάλλον θα… ζαλίστηκαν οι άνθρωπο της βραζιλιάνικης ομάδας, αν και η μάνατζερ του Ρομπίνιο αρνείται πως έχουν τεθεί στο τραπέζι οι συγκεκριμένοι όροι.

Σχετικά άρθρα