Το μομέντουμ ευνοεί τη Σεντ Ετιέν

205. ΜΑΪΝΤΖ-ΚΟΛΟΝΙΑ ΟΒΕΡ 1.80
Ο κοινός στόχος και των δύο κλαμπ στο ξεκίνημα της περιόδου ήταν η παραμονή στη Μπουντεσλίγκα. Το φινάλε έχει κοντοζυγώσει πλέον και βρίσκει τόσο τη Μάιντζ όσο και την Κολονία να τα έχουν καταφέρει. Οι γηπεδούχοι τυπικά θέλουν έναν ακόμη πόντο ωστόσο είναι απειροελάχιστη η περίπτωση να κινδυνεύσει. Επιθετική ομάδα που κατάφερε να πάρει αγώνες με ξεσπάσματα διάρκειας 10-15 λεπτών σκοράροντας συνήθως με άνεση ειδικά μπροστά στο κοινό της. Εντός η ομάδα του Καπίνο έφτασε αισίως τα εννέα όβερ στα 13 τελευταία ματς που έδωσε. Η Κολονία έκανε ουσιαστικό δεύτερο γύρο, πήρε βαθμούς κυρίως από ισοπαλίες και επί εν τέλει πέτυχε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία με σχετική άνεση. Τώρα που δεν θα χρειαστεί να παίξει με σκοπιμότητα είναι πολύ πιθανό να ανοίξει το σκορ φέρνοντας το καλοπληρωμένο όβερ.
206. ΣΑΛΚΕ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 1 1.55
Με τον κίνδυνο να μείνει ακόμη και εκτός Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη σεζόν μετά την ήττα (και) από την Κολονία ο Ντι Ματέο… πήρε κεφάλια καθώς “τελείωσε” τους μεσοεπιθετικούς Μπόατεγκ, Σαμ και τιμώρησε τον χαφ Χέγκερ. Θέλει μόνο νίκη για να αισθάνεται ασφαλής και το θετικό για τον Ιταλό τεχνικό είναι πως θα έχει ξανά στην επίθεση τον Ολλανδό φορ Χούντελαρ. Η Πάντερμπορν έχασε καθαρά από τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας με 3-1 και όπως όλα δείχνουν θα παίξει τα… ρέστα της για την παραμονή στο φινάλε οπότε υποδέχεται τη Στουτγκάρδη. Πάω με τον άσο καθώς η Σάλκε είναι πιό έμπειρη στη διαχείριση ανάλογων καταστάσεων άγχους σε σχέση με τους νεοφώτιστους.
217.EBIAN-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2 1.85
Μετά την οδυνηρή ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Ρεμς η Εβιάν βρίσκεται με το ένα πόδι στη Λιγκ 2. Αναγκαστικά πλέον θα πρέπει να επιτεθεί για να πάρει το τρίποντο ωστόσο έχει αποδείξει πολλές φορές ειδικά στα εντός έδρας ματς πως η ανασταλτική λειτουργία της είναι ευάλωτη. Κόντρα σε μια ομάδα που ξέρει πως να παίζει στην κόντρα οι πιθανότητες για τη νίκη δεν είναι υπέρ της άλλωστε οι “στεφανουά” διάγουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Επιπρόσθετα δεν είναι αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι καθώς βασικός στόχος σύμφωνα με τον τεχνικό Φκαλτιέ είναι η κατάκτηση της τέταρτης θέσης εκεί που βρίσκεται για την ώρα η Μαρσέιγ χάριν της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Θεωρώ πως το άγχος θα πνίξει τους γηπεδούχους οι οποίοι άλλωστε δεν είναι σε καλή κατάσταση κάτι που μαρτυρά άλλωστε και το απογοητευτικό σερί των έξι τελευταίων αγωνιστικών με δύο Χ και τέσσερις ήττες.

Σχετικά άρθρα