Ο Λάσκαρης του Αρη στη Μαδρίτη

Ο Άρης εκπροσωπείται μετά από χρόνια στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο! Ο Νίκος Λάσκαρης βρίσκεται στη Μαδρίτη για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.
Ο κάτοχος του 41% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης παρακολούθησε χθες μαζί με τη σύζυγο του τους δυο ημιτελικούς του φάιναλ φορ, παίρνοντας μια καλή γεύση του κορυφαίου επιπέδου μπάσκετ στην Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο.
Στο περιθώριο της διοργάνωσης, ο Νίκος Λάσκαρης είχε σειρά επαφών με ιθύνοντες της Ευρωλίγκα και συναντήσεις γνωριμίας με εκπροσώπους ομάδων αλλά και με ατζέντηδες παικτών που βρίσκονται στην ισπανική πρωτεύουσα.
Η παρουσία του στη Μαδρίτη μάλιστα χθες ήταν σημαδιακή καθώς συνέπεσε με την κατάθεση του φακέλου της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ στην Ευρωλίγκα, με τον οποίο γνωστοποίησε την επιθυμία της να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο κ. Λάσκαρης θα παραμείνει φυσικά στην Ισπανία και για τον αυριανό (17/5) μεγάλο τελικό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό και εννοείται πως θα εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό, έχοντας κι άλλες χρήσιμες και σημαντικές επαφές, οι οποίες θα αφορούν το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη.
Πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα