Σπανούλης: «Αν χρειαστεί ανατροπή θα την κάνουμε» (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη του στην Ευρωλίγκα πριν τον μεγάλο τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης είπε ότι ελπίζει να μην χρειαστεί να γίνει ανατροπή αλλά αν η κατάσταση το επιβάλει τότε ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να την κάνει ξανά.
Αναλυτικά:
«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το παιχνίδι.
Ίσως είναι η μοίρα μας να πετυχαίνουμε μεγάλα σουτ, να βγάζουμε καλές άμυνες και θέλω να πω ότι όσο δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση η άμυνα ήταν αυτή που μας κράτησε, μας κράτησε κοντά στην ΤΣΣΚΑ και μετά όταν μπήκαν τα σουτ το παιχνίδι γύρισε προς το μέρος μας.
Πίστευα ότι αυτή τη χρονιά η ΤΣΣΚΑ ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και αμέσως μετά είναι η Ρεάλ. Είναι μία ομάδα χτισμένη για να πάρει την Ευρωλίγκα, παίζουν στην έδρα τους. Εμείς πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να πάμε το παιχνίδι στα δικά μας στάνταρ για να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε το ματς.
Είμαι το αουτσάιντερ κατά τη γνώμη μου. Αν συγκρίνεις τα μπάτζετ των δύο ομάδων θα δεις μία χαώδη διαφορά αλλά εμείς έχουμε καρδιά και χαρακτήρα. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό και δείχνουμε κάθε φορά κάτι καινούργιο.
Ελπίζουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για 40 λεπτά, με συγκέντρωση και να βγάλουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει σε άμυνα και επίθεση ωστέ να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε αυτό το μεγάλο παιχνίδι.
Αν χρειαστεί να κάνουμε ανατροπή θα την κάνουμε, παίζουμε για να κερδίσουμε».

Σχετικά άρθρα