Μια θολή φωτογραφία 15ετίας ίσως λύσει το μυστήριο με Μπεν (δείτε βίντεο με τα συγκινητικά λόγια της μητέρας και της αδερφής του)

17 Μαΐου 2015

Οι βρετανικές αρχές εστιάζουν σε μια θολή φωτογραφία ταυτότητας, τραβηγμένη 10-15 χρόνια πριν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας mirror.co.uk περιλαμβάνει κι ένα όνομα, προκειμένου να εντοπίσουν τον «μικρό Μπεν».

Τη φωτογραφία έστειλε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μια τηλεθεάτρια, με την οποία αναμένεται να μιλήσουν άμεσα οι βρετανοί αστυνομικοί ώστε να πληροφορηθούν πού μπορεί να βρίσκεται τώρα, το παιδί που απεικονίζεται σε αυτή.

Οι αστυνομικοί συνόδευσαν στην Ελλάδα τη μητέρα του Μπεν, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» την περασμένη Παρασκευή (15/05).

Οι βρετανικές αρχές έχουν επίσης λάβει μαρτυρίες πολιτών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν δει επανειλημμένα έναν νεαρό που μοιάζει στην περιγραφή του μικρού Μπεν, στη Λάρισα και τη Βέροια.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, τηλεφώνησε ένας νεαρός που δήλωσε ότι μοιάζει εξαιρετικά στην ενήλικη εκδοχή του Μπεν, όπως αυτή παρουσιάζεται σε ψηφιακό σκίτσο της αστυνομίας.

Η βρετανική αστυνομία αναμένεται να κινηθεί άμεσα και με αυτή την πληροφορία καθώς πρόκειται να πάρει δείγμα DNA από το νεαρό, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το εξαφανισμένο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν είχε εξαφανιστεί πριν από 24 χρόνια όταν ήταν μόλις 21 μηνών, κατά τη διάρκεια διακοπών της οικογένειας Νίντχαμ στο νησί της Κως.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ