Έ«Χ»ασε την άνοδο και… περιμένει ο Άρης

Η άνοδος στη Football League χάθηκε για τον Άρη, τουλάχιστον όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι “κίτρινοι” έμειναν στο 0-0 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, αποτέλεσμα το οποίο έχει μικρή σημασία αφού ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου, Πανσερραϊκός, νίκησε με 1-0 την Δόξα Δράμας στις Σέρρες και πανηγύρισε την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία. Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει τον προβιβασμό της μέσω του άρθρου 4 του ΚΑΠ, σύμφωνα με το οποίο δίνεται το δικαίωμα σε ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της αμέσως επόμενης κατηγορίας εφόσον υπάρχουν αποχωρήσεις από αυτό. Βέβαια, το θέμα είναι το πόσες ομάδες θα δηλώσουν οικειοθελή αποχώρηση από την Football League και πόσες θα θελήσουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα.
Ο Άρης ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης για την 30ή αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ με κορυφαίες τα δύο δοκάρια στο 62′ και στο 70′ με Πόι και Σαμαρά.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου προκλήθηκε ένταση στην εξέδρα με οπαδούς των φιλοξενούμενων και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να εκτονωθεί η κατάσταση.
Τι αναφέρει το άρθρο 4 του ΚΑΠΣε περίπτωση, που, για οποιοδήποτε λόγο, η έναρξη των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να γίνει με τον προκαθορισμένο αριθμό ομάδων, ο αριθμός τους συμπληρώνεται με ισάριθμες ομάδες από την αμέσως κατώτερη κατηγορία, με τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 3 περ. α’ σε συνδυασμό με τη διάταξη της παρ. 4 περ. β’ του άρθρου 27 του παρόντος Κανονισμού.
Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής στον 1ο όμιλο
Ορφέας Ελευθερούπολης-Άρης 0-0Καβάλα-Καστοριά 3-0 α.αΕθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός 2-2Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αγιονερίου 0-2Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής ΑμπελοκήπωνΠανσερραϊκός-Δόξα Δράμας 1-0 Απόλλων Αρναίας-Άρης ΑκροποτάμουΒυζάντιο Κοκκινοχώματος-Αναγέννηση Γιαννιτσών
 

Σχετικά άρθρα