Τα πλάνα Αγγελίδη για τον ΠΑΟΚ

Μοντέλο Μακάμπι!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα ακολουθήσει μοντέλο παρόμοιο με αυτό που δημιούργησε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Αγγελίδης όταν πρωτοπήγε στην ομάδα του Ισραήλ έφερε έναν τεχνικό διευθυντή με τα στοιχεία που ψάχνει και τώρα για τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά δηλαδή τα χαρακτηριστικά του Ζόρντι Κρόιφ.
Καλό όνομα με αξιοπρεπές βιογραφικό. Ο Αγγελίδης τότε είχε ακόμη πιο δύσκολο ρόλο, καθώς ο Κρόιφ έπρεπε να χτίσει μία ομάδα από την αρχή. Δεν υπήρχαν οι βάσεις και το ρόστερ ήταν απογοητευτικά κακό. Αντίθετα στον Δικέφαλο τόσο με τις μεταγραφές του καλοκαιριού όσο και με αυτές του χειμώνα, υπάρχει ένας καλό δυνατός κορμός, στον οποίο μπορεί πάνω του να δουλέψει ο νέος τεχνικός διευθυντής. 
Η Μακάμπι στην πρώτη χρονιά Αγγελίδη-Κρόιφ κατέκτησε το πρωτάθλημα του Ισραήλ και όλα αυτά παρά τα επικριτικά σχόλια των πρώτων ετών. Η κριτική αφορούσε το γεγονός ότι τόσο ο πρόεδρος όσο και ο τεχνικός διευθυντής όχι μόνο δεν ήταν από το Ισραήλ, αλλά δεν είχαν καμία σχέση με το Τελ Αβίβ και την Μακάμπι. Το ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν καμία σχέση στο παρελθόν με τον σύλλογο, έκανε πολλούς φιλάθλους να είναι επιφυλακτικοί όπως και αρκετά ΜΜΕ να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός.
Ωστόσο τελικά το τέλος της σεζόν τους βρήκε όλους στο Τελ Αβιβ να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του τίτλου από μια ομάδα που δημιούργησαν οι Αγγελίδης-Κρόιφ.
 

Σχετικά άρθρα