Διαφορετικό ζελέ με raspberries και λουίζα!

<div class="ingredients">
<div class="title">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>650 ml νερό</li>
<li>1 χούφτα φρέσκα φύλλα λουίζας</li>
<li>100 γρ. ζάχαρη</li>
<li>2 κ.γ. ζελατίνα σε σκόνη</li>
<li>60 γρ. χυμό λεμόνι</li>
<li>raspberries ή φράουλες </li>
</ul>
<p> </p>
<p>Μέθοδος Εκτέλεσης</p>
<div class="text">
<p> </p>
<ul>
<li>Ζεσταίνουμε τα 600 ml νερό με τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να πάρει βράση και να λιώσει η ζάχαρη. Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα φύλλα της λουίζας και το αφήνουμε για 10 λεπτά.</li>
<li>Στο υπόλοιπο νερό που το έχουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε τη ζελατίνα και την αφήνουμε να “φουσκώσει”.</li>
<li>Αφαιρούμε τα φύλλα της λουίζας από το νερό.</li>
<li>Ανακατεύουμε μέσα το νερό με τη ζελατίνα μέχρι να διαλυθεί.</li>
<li>Αφήνουμε να έρθει το υγρό σε θερμοκρασία δωματίου.</li>
<li>Προσθέτουμε το το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε καλά.</li>
<li>Προσθέτουμε τα φρούτα σε όμορφα ποτήρια</li>
<li>Γεμίζουμε με το ζελέ.</li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://akispetretzikis.com/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα