Ο Σπανούλης για Φώτση και Παππά

18 Μαΐου 2015

Μετά από τη λήξη του τελικού του Final 4 της Ευρωλίγκας ο Βασίλης Σπανούλης έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Αντώνη Φώτση, ο οποίος "έχασε" τη μητέρα του, αλλά και στο Νίκο Παππά που υπέστη ρήξη χιαστών.

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού στο "Eurohoops":

«Πρώτα από όλα, επειδή πάνω από το μπάσκετ είναι η ζωή και το ανθρώπινο στοιχείο, θέλω να πω συλλυπητήρια στον Αντώνη Φώτση για το χαμό της μητέρας του. Του έστειλα και μήνυμα. Εύχομαι να είναι δυνατός και να θυμάται τη μάνα του όπως της πρέπει. Ξέρω από τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να πω και περαστικά στο Νίκο Παππά. Πάντα είναι άσχημο να τραυματίζεται ένας συναθλητής σου και να περνάει τόσο δύσκολες καταστάσεις. Κι εμείς στον Ολυμπιακό δεν έχουμε περάσει λίγα όλα αυτά τα χρόνια με τους τραυματισμούς. Εύχομαι στο Παππά να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επιστρέψει γερός στα παιχνίδια και το μπάσκετ».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε τον τελευταίο στόχο μπροστά και πρέπει να τον κατακτήσουμε. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να αποφορτιστούμε πνευματικά, να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Το θέλουμε το πρωτάθλημα».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...