Πρόστιμο σε τρεις

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες για τα play offs της Basket League. Χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ΚΑΕ Άρης για το γεγονός ότι ο γυμναστής της ομάδας δεν έφερε ειδική διαπίστευση.
Αναλυτικά:
Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), πρόστιμο 600,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ της 16-5-2015.
1) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, γυμναστή κ. Ζάλογγο, που δεν έφερε στο πάγκο της ομάδας του τη χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση, πρόστιμο 1.100,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 16-5-2015 και
2) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΕ για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, φροντιστή κ. Νικητάκη, διότι έφερε στον πάγκο της ομάδας του τη χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση κατά τον ως άνω αγώνα.
Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ:
α) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων, και κροτίδων) πρόστιμο 1.400,00€ και
β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπό, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 700,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 16-5-2015.

Σχετικά άρθρα