Σε ανοιχτή γραμμή για Λάζαρο

Ο Ολυμπιακός έχει «παγώσει» τα μεταγραφικά σενάρια μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά τα δημοσιεύματα και οι φήμες συνεχίζονται ενόψει της ενίσχυσης των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν. 
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που μπορεί να έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Βερόνα αλλά εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών. Είναι μία περίπτωση που έχει βάση όσον αφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή άσο.
 
Πρώτος στόχος για τη θέση του σέντερ φορ παραμένει ο Γκουίδο Καρίγιο, με την Εστουντιάντες πάντως να συνεχίζει να έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις για τον 24χρονο επιθετικό. Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για 10 εκ. δολάρια και για αρνητικές απαντήσεις σε κρούσεις που έχουν γίνει από άλλους συλλόγους της Ευρώπης.
 
Μία εναλλακτική για την επίθεση είναι ο Τζον Γκουιντέτι που έπαιξε δανεικός στη Σέλτικ από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Σουδό φορ να μένει πιθανότατα ελεύθερος το καλοκαίρι από την αγγλική ομάδα. 
 
Την ίδια ώρα στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Αρτούρ Μασουακού, με τον τεχνικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας να φέρεται ότι έχει πει πως ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Γάλλο αμυντικό στα 10 εκ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα