Με σωματοφύλακα πήγαν οι Τσακνής και Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου

19 Μαΐου 2015

Την Δευτέρα ανοίγει ξανά η ΕΡΤ και χθες οι κκ Διονύσης Τακνής και Λάμπης Ταγματάρχης συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε όπως παρατήρησε και γράφει σήμερα στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρήστος με τίτλο «Η αόρατη απειλή» η παρουσία σωματοφύλακα που συνόδευε τους δύο επικεφαλής της ΕΡΤ. Μάλιστα αναρωτιέται «έχουν εκφραστεί απειλές για την ακεραιότητά τους; Υπόνοιες έστω;»

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει:

...θα παρακαλούσα να μας ενημερώσει κάποιος το εξής (πρόκειται για απορία που μου γεννήθηκε βλέποντας το βίντεο -τρέλα κι εγώ...- με την άφιξη του ντουέτου Τσακνής-Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου): κινδυνεύει το ντουέτο των μεγάλων επιτυχιών από κάτι; Εχουν εκφραστεί απειλές για την ακεραιότητά τους; Υπόνοιες έστω;    
Διότι στο Μαξίμου τους συνόδευε διώροφη ντουλάπα... οπλοφορούσα! Και κατά την έξοδό τους, τη φουριόζικη έξοδό τους από το Μαξίμου, διέκρινα οδηγό -σωματοφύλακα να τους δείχνει από ποιο σημείο της Ηρώδου Αττικού θα τους παραλάβει!
Είμαστε με τα καλά μας; Αχ ας με διαψεύσει κάποιος, ας πει ότι δεν είδα καλά, σας παρακαλώ. Γιατί θα κράξω πολύ άσχημα...

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ