Υποψήφιος δήμαρχος του Λονδίνου: Είμαι γκέι, δυσλεκτικός και πρώην αλκοολικός (ΒΙΝΤΕΟ)

19 Μαΐου 2015

Είναι επιχειρηματίας, στηρίζει τους Συντηρητικούς και θέλει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Λονδίνου στις επόμενες εκλογές που είναι σε ένα χρόνο. Ο λόγος για τον Άιβαν Μάσοου, ο οποίος για να συστηθεί τους ψηφοφόρους του ανάρτησε στο YouTube ένα pop art video.

Μέσα σε 70 δευτερόλεπτα ο 47χρονος Ιβάν εξομολογείται: «Είμαι ο Άιβαν και θέλω να γίνω ο δικός σου δήμαρχος του Λονδίνου. Είμαι γκέι, πρώην αλκοολικός, δυσλεκτικός. Είμαι υιοθετημένος, ακτιβιστής, επιχειρηματίας, αποδιοργανωτικός, άνθρωπος των λόγων. Δεν είμαι ο τυπικός πολιτικός».

Υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί το μετρό επειδή σιχαίνεται την κίνηση, όπως και «την γραφειοκρατία, τη βαρετή πολιτική». Παράλληλα ενημερώνει ότι για την προεκλογική του καμπάνια, θα ξοδέψει ένα «σημαντικό» χρηματικό ποσό σε διαφημίσεις στο Facebook και το Twitter, ενώ παροτρύνει τους Λονδρέζους να χρησιμοποιήσουν το hashtag #tellivan για να τον ενημερώσουν για ό, τι επιθυμούν να κάνει ως δήμαρχος.

Γεννημένος στο Μπράιτον έγινε πολύ νέος μέλος των Συντηρητικών, αλλά τους εγκατέλειψε το 2000, επειδή μεταξύ άλλων δεν άντεξε την ομοφοβία τους. Παρόλα αυτά δηλώνει περήφανος που βοηθά το κόμμα που αγαπά «να ασπαστεί τον σύγχρονο κόσμο».

Σύμφωνα με δηλώσεις του, έκοψε το ποτό χάρη στην Τζόαν Κόλινς, η οποία κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο εξοχικό της στο Σεν Τροπέ τον παρότρυνε να αναζητήσει βοήθεια.  «Ήταν ένα βράδυ πριν από πολλά χρόνια στη βίλα της στο Σεν Τροπέ. Στο σαλόνι υπήρχαν έξι άδεια μπουκάλια. Το επόμενο πρωί, η ηθοποιός μού είπε: 'Άιβαν, εγώ χθες ήπια ένα ποτήρι. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα ήπιες εσύ. Νομίζω ότι έχεις πρόβλημα και ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για αυτό'».

 

Φυσικά, τα πράγματα για τον Άιβαν Μάσοου δε θα είναι ιδιαίτερα εύκολα καθώς και άλλα μέλη των Συντηρητικών έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη δημαρχεία του Λονδίνου, παρόλα αυτά ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος και τονίζει ότι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του είναι η ειλικρίνειά του.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...