Κάρι ο… «πολεμιστής»

Με τον Στεφ Κάρι να είναι σε οργιαστική βραδιά οι Γουόριορς επικράτησαν των Ρόκτες με 110-106 και έκαναν το 1-0 στη σειρά.
Μαγικό βράδυ και μαγικό παιχνίδι στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Η σειρά των τελικών της Δύσης αναμένεται συγκλονιστική αν κρίνει κανείς από το game 1.
Ρόκετς και Γουόριορς πάλεψαν μέχρι τέλος, σε ένα παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα αλλά τελικά οι δεύτεροι ήταν που χαμογέλασαν.
Οι Γουόριορς βρέθηκαν ακόμα και στο -16 και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Οι Ρόκετς από την άλλη μεριά με σερί 9-0 στα τελευταία λεπτά, λίγο έλειψε να κλέψουν τη νίκη, αφού το 108-97 βρέθηκαν στο 108-106, 14” πριν το φινάλε του αγώνα.
Ο Στέφεν Κάρι ήταν σε άλλη διάσταση και τελείωσε το παιχνίδι με 34 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 39 λεπτά. Από κοντά και ο Λίβινγκστον με 18 πόντους.
Για τους Ρόκετς η εξαιρετική εμφάνιση του Χάρντεν δεν έφτασε τελικά για να πάρουν τη νίκη. Ο άσος των Ρόκετς σημείωσε 28 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 9 ασίστ και είχε 4 κλεψίματα.

Σχετικά άρθρα