Ξανά στο τραπέζι ο Βολκόφ!

H ΑΕΚ έχει αρκετές τρύπες στο ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και αρκετά μεταγραφικά “μέτωπα” να κλείσει το επόμενο διάστημα. Όπως είναι γνωστό στην “Ένωση” ψάχνουν αριστερό μπακ και ο πρωταθλητής με την Παρτιζάν, Βλαντιμίρ Βολκόφ επιστρέφει στο προσκήνιο. 
Ο διεθνής Μαυροβούνιος αμυντικός, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η ΑΕΚ που έχει ενδιαφερθεί δις στο παρελθόν για την περίπτωσή του, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες από το Βελιγράδι εξετάζει εκ νέου το ενδεχόμενο απόκτησής του.
Την περίπτωση του Βολκόφ την είχε εξετάσει η ΑΕΚ και πέρσι, όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος διαπραγματευόταν την απόκτηση του Ντάνκο Λάζοβιτς (ο οποίος τελικά κατέληξε στο Πεκίνο!), αλλά και τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο νυν Τεχνικός Διευθυντής του “δικεφάλου”, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε πάει στην Τρίπολη για να τον παρακολουθήσει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League.
Ο Βολκόφ έχει ύψος 1,85 μ. (στοιχείο που δεν έχει κανένα από τα πλάγια μπακ της ΑΕΚ) και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ραντνίτσκι. Έπαιξε στη Γκράφιτσαρ, στη Ζελέζνιτσαρ στη Μπόρτσα και στη Μπέογκραντ, πριν αναχωρήσει για τη Σερίφ Τιρασπόλ όπου έμεινε από το 2009 έως το 2011. 
Μάλιστα την περίοδο που φορούσε τα κιτρινόμαυρα της ομάδας της Μολδαβίας και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2009, είχε αγωνιστεί και εναντίον του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο γεννημένος στο Νις αριστεροπόδαρος αμυντικός, έχει ρίζες στη Ρωσία, υπήρξε μία φορά διεθνής με την εθνική Σερβίας, ωστόσο πλέον –όπως προαναφέραμε- φοράει τη φανέλα της εθνικής Μαυροβουνίου.Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίστηκε φέτος σε 18 παιχνίδια της Παρτιζάν, πέτυχε 4 τέρματα και είδε 6 φορές την κίτρινη κάρτα. 

Σχετικά άρθρα