Με Αγγελίδη στην Αθήνα

Την σπουδαιότητα που δείχνουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεν την κρύβουν. Θέλουν να κερδίσει η ομάδα, για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρώτη θέση. Ξέρουν πως η προσπάθεια είναι δύσκολη, όμως την πίστη για το νικηφόρο αποτέλεσμα, μεταδίδουν στους παίκτες και οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Με πρώτο και καλύτερο, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης ηγήθηκε της αποστολής. Μάλιστα, αντιλαμβανόμενος του θετικού κλίματος που υπάρχει στην αποστολή, έλεγε πριν από την αναχώρηση, χθες, στον Κλάους Αθανασιάδη: «Δεν θα βγάλεις καμία selfie;». Το γέλιο ήρθε αυθόρμητα από τους υπόλοιπους. Εκτός από τον Αγγελίδη, ταξίδεψαν στην Αθήνα ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Ηλίας Γεροντίδης, η ανιψιά του Ιβάν, Σόνια Σαββίδη και αρκετά στελέχη της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πτήσης, το κλίμα, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ κυριαρχούσε η αποφασιστικότητα για το «διπλό» στο Περιστέρι.

Οσο για τον τεχνικό διευθυντή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, το θέμα, βρίσκεται στην τελική του ευθεία, όπως διαβεβαίωναν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Και απομένει να δώσει και την τυπική του έγκριση ο Ιβάν Σαββίδης.

Σχετικά άρθρα