Ράτζεν: «Παραδέχομαι το λάθος μου»

Στο σκάνδαλο ντόπινγκ στο οποίο ενεπλάκη αναφέρθηκε μέσω ανοιχτής επιστολής ο Νίκολα Ράτζεν. Ο πρώην πολίστας του Ολυμπιακού παραδέχτηκε το λάθος του και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στο άθλημα και κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των φιλάθλων.
Η επιστολή του:
«Είναι αλήθεια πως τα αποτελέσματα του ντόπινγκ τεστ ήταν θετικά. Είμαστε σε επικοινωνία με τη FINA, αναφορικά με την τιμωρία. Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου και γνωρίζω τις επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν, αλλά ελπίζω να είμαι σε θέση να επιστρέψω στο άθλημα. Έκανα ένα λάθος, που θα διορθωθεί. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να παραδεχτώ το λάθος.
Ιδιαίτερα θέλω να τονίσω ότι λυπάμαι πολύ που προκάλεσα αναστάτωση στην οικογένειά μου, απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους φιλάθλους του πόλο. Ελπίζω, πάντως, πως με την αφοσίωσή μου στο μέλλον θα κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη τους.
Είμαι υποχρεωμένος πάνω απ’ όλα απέναντι στην οικογένειά μου και σε όλους αυτούς που με υποστήριξαν σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Σχετικά άρθρα